Skip to content
Henrik Sundqvist_Centigo.jpg
Henrik Sundqvist02 nov 20171 min read

På Centigo uppmuntras jag att våga satsa

Att veta vad jag vill bli när jag bli stor, det har för mig alltid varit en svår fråga. När jag var sju år ville jag blir professor, troligen för att jag hade tittat på Professor Balthazar för många gånger. Min dröm är inte längre att bli professor, men genom att ha börjat på Centigo känns det ändå som att jag har tagit ett steg i rätt riktning.

En av flera anledningar till att jag trivs här är att jag inte behöver bestämma vad jag vill bli när jag blir stor. Centigo ger mig alla möjligheter. Det finns möjlighet att prova på olika branscher. Det finns möjlighet att bygga upp en bred kompetens. Det finns också möjlighet att skaffa sig en smal spetskompetens.

Mina konsultprogramkollegor har tidigare skrivit om Centigos värdegrund. Precis som mina kollegor, känner jag också starkt för den. För mig är det viktigaste medskicket från värdegrunden att det på Centigo finns möjlighet för mig att arbeta med precis det jag vill göra.

Just denna valfrihet, att söka mig fram till det jag vill göra, utan att behöva känna pressen att andra dörrar eller möjligheter stängs är något jag uppskattar. Jag till och med uppmuntras att prova och våga satsa. Om det finns ett område som jag har intresse för och inom vilket jag tror att Centigo kan hjälpa våra kunder, då finns det möjlighet att skapa ett sådant erbjudande. Det är möjligt eftersom att egna initiativ uppmuntras.

Dessa möjligheter och uppmuntran att göra det jag brinner för hänger starkt ihop med entreprenörsandan som genomsyrar Centigo. Denna anda och nyfikenhet som finns bubblar mellan kaffekopparna och lunchlådorna varje dag och är väldigt inspirerande. Den bidrar till den härliga kultur och atmosfär som finns på kontoret.

/ Henrik Sundqvist – Fjällfantasten från Dalarna som helst sover i tält

Är du precis som Henrik intresserad av en framtid på Centigo? Dela dina kontaktuppgifter med oss så håller vi dig uppdaterad på nya möjligheter på Centigo.

avatar

Henrik Sundqvist

RELATERADE ARTIKLAR