Årets konsult, Anna Ekesiöö!

Posted by Silvia Kakembo on 2018-jul-12 09:50:00

För snart tre år sedan började Anna Ekesiöö på Centigo i ett av våra största team, Business Transformation. Då hade hon just avslutat sina studier vid Copenhagen Business School. Det senaste året har hon drivit ett komplext förändringsprojekt med stor framgång. I våras fick Annas teamledare på Centigo ett mail från Annas kontakt hos vår kund. Annas insatser lovprisades. Nu har hon fått utmärkelsen Årets Konsult. 

Tags: Växthus_för_människor Karriär Konsultprogrammet Förändringsledning Business Transformation

Student eller nyexad? 3 konsulttips till dig!

Posted by Filippa Österlin on 2018-feb-22 14:09:14

Nu har fem veckor av introduktionsprogrammet passerat och det första uppdraget som konsult närmar sig med stormsteg. Under dessa veckor har vi fått lära oss alltifrån presentationsteknik till problemlösning för att vara förberedda och införstådda i konsultyrkets olika delar. Trots att några delar har varit repetition, finns det många nya lärdomar att ta med sig som man önskar att man hade övat på redan under studietiden. Därför har vi i detta blogginlägg sammanfattat tre tips till dig som är student eller nyexaminerad för att göra dig lite mer förberedd för konsultvärlden.

Tags: Karriär Konsultprogrammet

Från nyutexaminerad student till rådgivande konsult – hur går det till?

Posted by Matilda Elfving on 2018-feb-15 16:00:00

Snart är det dags för oss att påbörja vårt första kundprojekt. Under vår introduktion har vi, förutom att lära känna varandra, också fått möjligheten att lära känna Centigo, Centigos värderingar och viktiga verktyg. Allt det har bidragit till att vi känner oss förberedda för våra första kundmöten. Trots det går det inte att bortse från att vi kommer rykande färska från universitetet. Idag delar vi våra tankar om vad som är viktigt att tänka på när man som nyutexaminerad kommer ut i konsultlivet.

Tags: Karriär Konsultprogrammet

Fokus på entreprenörskap gjorde att jag valde Centigo

Posted by Josefin Sojde on 2018-feb-08 16:30:00

När vi började på Centigo hade vi en bild av företaget vi hade börjat på – en bild vi hoppades skulle spegla verkligheten någorlunda. Man kan ju inte förvänta sig att allt stämmer, eller? Efter allt vi har lärt oss och alla medarbetare vi har pratat med under våra första tre veckor börjar det faktiskt kännas som om den bild vi först kom hit med kommer att vara sann även framöver.

Tags: Växthus_för_människor Karriär Konsultprogrammet

Här är det du som bestämmer vilka mål du ska nå

Posted by Hedda Nilsson on 2018-feb-01 07:25:00

Efter 17 år i skolans värld har du egentligen inte behövt ta speciellt stort ansvar för din egen utveckling. Du har haft möjligheten att följa den utstakade planen – och att låta någon annan planera för vart du ska röra dig.

Tags: Växthus_för_människor Karriär Konsultprogrammet

Genom Konsultprogrammet kan min ambition förverkligas

Posted by Oskar Ohlsson on 2018-jan-25 16:15:00

En del av Centigos fundament är att vi är ambitionsdrivna. Oskar Ohlson och Hjalmar Torssell som just börjat på Centigo berättar idag om hur de ser på drivkrafter och ambitioner här på Centigo.

Tags: Växthus_för_människor Karriär Konsultprogrammet

Snart är Centigo på en skola nära dig

Posted by Nils Bendt on 2018-jan-14 10:08:00

 

Centigo växer så att det knakar och letar ständigt efter nya talanger. Vi kommer därför att ge oss ut i landet och besöka en mängd högskolor och universitet. I jakten på entreprenöriella och ambitiösa studenter kommer vi bland annat besöka arbetsmarknadsdagar, hålla i föreläsningar och anordna spännande event. Vi vill lära känna dig och samtidigt låta dig få lära känna Centigo och våra värderingar. Det tror vi är en framgångsfaktor för en lyckad start i arbetslivet!

Från och med idag kan du ansöka till vårt Konsultprogram. 

Tags: Växthus_för_människor Karriär Konsultprogrammet

Kollegorna hjälper mig att våga lyckas och misslyckas

Posted by Mathias Österlund on 2017-nov-16 16:38:00

På Centigo har vi en 100-årsstrategi. En del av den fokuserar på att frigöra entreprenörskraften hos människor och att uppmuntra varandra att våga lyckas – och att våga misslyckas. Efter sex veckors introduktion har jag börjat inse att det inte bara är tomma ord. Alla på Centigo försöker faktiskt att ”walk the talk”.

Tags: Växthus_för_människor Karriär Konsultprogrammet

Det går fort när man har roligt!

Posted by Arman Zaman on 2017-nov-09 16:30:00

”Det går fort när man har roligt” är ett talesätt som verkligen stämmer in på Konsultprogrammet. Nu när vi är inne på den sista introduktionsveckan inser jag hur otroligt mycket jag har växt, både kunskapsmässigt och på ett personligt plan.

Tags: Växthus_för_människor Karriär Konsultprogrammet

På Centigo uppmuntras jag att våga satsa

Posted by Henrik Sundqvist on 2017-nov-02 16:45:00

Att veta vad jag vill bli när jag bli stor, det har för mig alltid varit en svår fråga. När jag var sju år ville jag blir professor, troligen för att jag hade tittat på Professor Balthazar för många gånger. Min dröm är inte längre att bli professor, men genom att ha börjat på Centigo känns det ändå som att jag har tagit ett steg i rätt riktning.

Tags: Växthus_för_människor Karriär Konsultprogrammet

Populära

Posts by Tag

see all