Varför ledarskap är viktigare än digitalisering

Posted by Silvia Kakembo on 2018-jul-24 10:10:00

Varför är ledarskap viktigare än digitalisering? I det här avsnittet av Centigopodden gästas vi av Johan Waller och Beata Wickbom. De är ense om att ledarskap är viktigare än digitalisering och att digitaliseringsdiskussionerna för ofta handlar om teknik snarare än om ledarskap eller affärsvärde.

Tags: Coachande_ledarskap Digitalisering Nätverksbaserat_ledarskap Nydanande_teknik_och_affärsmodeller Centigopodden

Vill du bli av med chefen? Var lugn, jag tror det finns hopp!

Posted by Johan Waller on 2017-okt-17 11:01:00

Vad behöver vi för chefer i framtiden? Och behöver vi dem alls?

Vi har vant oss vid att det är chefen som tar de flesta och de viktiga besluten. Men när digitalisering och globalisering ökar förändringstrycket till en nivå vi aldrig tidigare sett maken till, så måste ledarskap och chefsroller utvecklas. Min övertygelse är att det här är den mest omvälvande effekten av digitaliseringen.

Tags: Växthus_för_människor Coachande_ledarskap Chefslöst Nätverksbaserat_ledarskap Vinnande_resultat_i_ny_tid

Ett ord summerar Centigo för mig – teamwork

Posted by Anna Adlercreutz on 2017-sep-19 11:00:00

Om du läst tidigare blogginlägg från mina vänner och kollegor som också börjat på Konsultprogrammet har du kunnat läsa om tidiga mornar, sena kvällar, sociala aktiviteter och nya lärdomar. Under de senaste fyra veckorna har vi stångats med nya utmaningar dagligen samtidigt som vi lärt känna Centigo, våra systerbolag och varandra. Även den här veckan har varit full av föreläsningar och styrgruppsmöten i de båda projekten som vi jobbar med. Allt vi gör summeras dock upp till en sak: vikten av att hjälpas åt. Jag skulle sammanfatta det med ordet ”teamwork”. Trots att det bara är ett ord så beskriver det mina upplevelser av Introduktionsprogrammet och Centigo i sin helhet. Teamwork – att i en grupp arbeta tillsammans för att nå ett mål, använda individuella färdigheter och samarbeta för att nå längre än vad vi hade kunnat göra på egen hand.

Tags: Konsultprogrammet Nätverksbaserat_ledarskap

Centigo håller i två seminarier i Almedalen

Posted by Erik Wottrich on 2017-jun-13 10:50:49

Tags: Nätverksbaserat_ledarskap Almedalen

Populära

Posts by Tag

see all