Årets konsult, Anna Ekesiöö!

Posted by Silvia Kakembo on 2018-jul-12 09:50:00

För snart tre år sedan började Anna Ekesiöö på Centigo i ett av våra största team, Business Transformation. Då hade hon just avslutat sina studier vid Copenhagen Business School. Det senaste året har hon drivit ett komplext förändringsprojekt med stor framgång. I våras fick Annas teamledare på Centigo ett mail från Annas kontakt hos vår kund. Annas insatser lovprisades. Nu har hon fått utmärkelsen Årets Konsult. 

Tags: Växthus_för_människor Karriär Konsultprogrammet Förändringsledning Business Transformation

Jag följde mitt entreprenörshjärta

Posted by Pierre Khalil on 2018-jun-29 10:40:00

För några månader sedan började Pierre Khalil på Centigo. Som liten drömde han om att bli byggnadsarkitekt eller pilot. Till slut följde han sitt entreprenörshjärta och hamnade på Centigo. Ta del av Pierres story.

Tags: Växthus_för_människor Karriär Chefslöst Retail Entreprenörskap

Tanima Chowdhury brinner för att förstå människor

Posted by Tanima Chowdhury on 2018-jun-04 10:45:00

Tanima Chowdhury brinner för att förstå människor i sin omgivning, att vidga människors tankesätt och att kunna skapa något helt nytt tillsammans. Därför jobbar hon med förändringsledning inom affärsenheten Change & Customer Excellence på Centigo. Idag berättar Tanima om sina erfarenheter av förändringsledning och delar med sig av sina tre främsta lärdomar från tidigare projekt. 

Tags: Växthus_för_människor Karriär Förändringsledning Change Women in tech

Johan Järvung antagen till internationellt ledarskapsprogram – stort grattis!

Posted by Silvia Kakembo on 2018-maj-11 10:45:00

Idag gratulerar vi Johan Järvung, managementkonsult på Centigo, som antagits till Svenska Institutets Management Programme!). Syftet med programmet är att utmana traditionella föreställningar kring hur man driver och leder företag och bidra till hållbarhet och etik i marknadsekonomier. Programmet ger även ett nätverk bestående av innovativa företagsledare från Asien, Afrika och Europa.

Tags: Växthus_för_människor Karriär

Mårten Wikner brinner för utmaningar inom retail

Posted by Ulrika Jönsson on 2018-mar-22 10:30:00

På Centigo tror vi på att arbeta med det vi brinner för. Några av oss brinner lite extra för retailbranschen och triggas av de utmaningar som dess aktörer står inför. Mårten Wikner jobbar på Centigo och har ett stort intresse för retail. Vi fick chansen att ställa tre snabba frågor till Mårten.

Tags: Växthus_för_människor Karriär Retail Kundinsikt

Grattis Sandra Bourbon och Indra Sharma – Veckans Affärers supertalanger!

Posted by Silvia Kakembo on 2018-feb-21 10:40:00

Veckans Affärer har för elfte året i rad publicerat sin lista över Sveriges Supertalanger. Vi är stolta över att Sandra Bourbon och vår tidigare medarbetare Indra Sharma finns med på listan. Vi fick en snabb pratstund med Sandra.

Tags: Växthus_för_människor Financial_Services Karriär Chefslöst

Fokus på entreprenörskap gjorde att jag valde Centigo

Posted by Josefin Sojde on 2018-feb-08 16:30:00

När vi började på Centigo hade vi en bild av företaget vi hade börjat på – en bild vi hoppades skulle spegla verkligheten någorlunda. Man kan ju inte förvänta sig att allt stämmer, eller? Efter allt vi har lärt oss och alla medarbetare vi har pratat med under våra första tre veckor börjar det faktiskt kännas som om den bild vi först kom hit med kommer att vara sann även framöver.

Tags: Växthus_för_människor Karriär Konsultprogrammet

Här är det du som bestämmer vilka mål du ska nå

Posted by Hedda Nilsson on 2018-feb-01 07:25:00

Efter 17 år i skolans värld har du egentligen inte behövt ta speciellt stort ansvar för din egen utveckling. Du har haft möjligheten att följa den utstakade planen – och att låta någon annan planera för vart du ska röra dig.

Tags: Växthus_för_människor Karriär Konsultprogrammet

Genom Konsultprogrammet kan min ambition förverkligas

Posted by Oskar Ohlsson on 2018-jan-25 16:15:00

En del av Centigos fundament är att vi är ambitionsdrivna. Oskar Ohlson och Hjalmar Torssell som just börjat på Centigo berättar idag om hur de ser på drivkrafter och ambitioner här på Centigo.

Tags: Växthus_för_människor Karriär Konsultprogrammet

Snart är Centigo på en skola nära dig

Posted by Nils Bendt on 2018-jan-14 10:08:00

 

Centigo växer så att det knakar och letar ständigt efter nya talanger. Vi kommer därför att ge oss ut i landet och besöka en mängd högskolor och universitet. I jakten på entreprenöriella och ambitiösa studenter kommer vi bland annat besöka arbetsmarknadsdagar, hålla i föreläsningar och anordna spännande event. Vi vill lära känna dig och samtidigt låta dig få lära känna Centigo och våra värderingar. Det tror vi är en framgångsfaktor för en lyckad start i arbetslivet!

Från och med idag kan du ansöka till vårt Konsultprogram. 

Tags: Växthus_för_människor Karriär Konsultprogrammet

Populära

Posts by Tag

see all