3 överraskningar som lyft Konsultprogrammet

Två veckor av introduktionsprogrammet har nu flugit förbi och vi börjar komma in i våra rutiner. Vi hittar (nästan) runt på kontoret och lär sakta men säkert känna våra nya kollegor. De två veckorna vi har varit här på Centigo har känts som en berg-och-dalbana fylld med nya intryck.

Mitt i allt detta stannade jag upp och hörde runt bland övriga nyutexaminerade konsulter, som just börjat Konsultprogrammet tillsammans med mig, kring vad de upplever har varit positivt överraskande med den första tiden på Centigo.

Till att börja med är vi imponerade över hur mycket nya saker som har fått lära oss under dessa två veckor: allt från praktiska verktyg för att bli en bra konsult till insikter om hur vi kan öka vår personliga produktivitet. Vi enas om att vi är chockade över att man faktiskt kan lära sig såhär pass mycket på så kort tid!

Ytterligare en positivt överraskande upplevelse från den första tiden här är hur välkomna vi har känt oss. Vi har verkligen upplevt att alla våra nya kollegor tycker att det är roligt att vi nya konsulter är på plats. Det har varit helt fantastiskt att se hur så många på Centigo har engagerat sig i att göra vår första tid här så bra, rolig och lärorik som möjligt. Det gör att vi känner oss uppskattade och som värdefulla tillskott. Inte nog med det, det känns även som att alla är genuint intresserade och nyfikna på oss, vilket gör att vi har känt oss otroligt välkomnade från start.

Det som varit mest positivt överraskande med dessa två veckor är dock hur roligt man kan ha det på jobbet. Trots mycket att göra och få sömntimmar kommer vi till jobbet varje dag med ett leende på läpparna, taggade på en ny dag! Med det sagt så kan jag konstatera att min bild av Centigo är densamma som mina kollegors: Helt över förväntan!