3 snabba med Felix Bergdahl

2020-dec-16 22:00:00

Felix Bergdahl har jobbat på Centigo i Malmö i snart ett år. Här svarar han på några snabba frågor om varför han valde Centigo och om vår etablering i Öresundsregionen.

Vad lockade dig att börja på Centigo?

Jag hade förmånen att under en ganska lång tid få bekanta mig med Centigo och fick under den perioden lära känna de som skulle bli mina kollegor på Malmö-kontoret. Det som slog mig var hur väl den värdegrund som Centigo vilar på matchade det jag var ute efter hos en arbetsgivare samtidigt som jag fick ett väldigt gott intryck av alla jag träffade. Jag var samtidigt intresserad av att vara med och etablera Centigo i Öresundsregionen och att få göra detta tillsammans med fantastiska kollegor var en möjlighet jag inte kunde tacka nej till.

Vad ser du för spännande möjligheter för Centigo i Öresundsregionen?

Likt min kollega Melker vill jag verkligen lyfta fram den optimism som Öresundsregionen bubblar av. Jag vill även passa på att lyfta närheten mellan Köpenhamn och Malmö, vilket skapar en väldigt intressant dynamik och atmosfär. Det finns en uppsjö av intressanta företag på båda sidor av sundet, för vilka vi hoppas kunna visa vilken expertis vi kan bidra med. Som Melker nämnde i sitt inlägg är en av Centigos största kunder under de senaste åren just en sådan med huvudkontor i Skåne, vilket skapar en trygghet för vår satsning.

Läs tidigare inlägg av Melker Isell

Något mer vi borde veta om dig?

Jag har ett stort matlagningsintresse och bläddrar gärna i kokböcker när jag har tid över. Min hemliga dröm är att någon gång i framtiden kunna utveckla intresset till något mer. Och slutligen borde jag så klart nämna att jag har fått den mycket viktiga rollen som CPO (Chief Party Officer) på Malmö-kontoret - ett ansvar som i dessa tider känns viktigare än någonsin!

Kontakta Felix Bergdahl

Tags: Växthus_för_människor Karriär Öresundsregionen Centigo Skåne