3 snabba med Jacqueline Lundgren

Quote Symbol

På Centigo är det den egna ambitionen som driver din utveckling och du har ett stort ansvar för att detta sker i den riktning du själv önskar.

Jacqueline Lundgren började vårens Konsultprogram och tillhör affärsenheten Change & Customer Excellence. Hon berättar vad som lockade med Centigo och vad en nyexaminerad student kan förvänta sig av första tiden på Konsultprogrammet.

Vad lockade dig till att börja på Centigo?

Det som lockade med Centigo var företagskulturen, den unika organisationsstrukturen som bygger på stort ansvarstagande och möjligheterna detta skulle innebära för mig. På Centigo är det den egna ambitionen som driver din utveckling och du har ett stort ansvar för att detta sker i den riktning du själv önskar. För mig kändes det spännande att jag tidigt i arbetslivet skulle få möjlighet att påverka hur min karriär utformas. Dessutom kändes det väldigt roligt att få möjlighet att arbeta tillsammans med kunder från flera branscher och att få prova på olika roller!

Vad kan en student förvänta sig av första tiden på Konsultprogrammet?

Som nyexaminerad student går vägen till Centigo via Konsultprogrammet. Det är ett treårigt program som rivstartar med fem roliga, intensiva och lärorika introduktionsveckor. Tillsammans med en introduktionskull väntar ett fullspäckat schema av inspirationsföreläsningar, praktisk utbildning, case och roliga överraskningar! Vi som började tillsammans hann verkligen skapa en härlig teamkänsla oss emellan samtidigt som vi lärde känna många andra kollegor på företaget. Enligt mig är Konsultprogrammet den perfekta övergången från studier till arbetsliv och introduktionsveckorna är precis vad som behövs för att bli redo inför det första uppdraget.

Vad händer efter introduktionsveckorna?

Efter introduktionsveckorna är det dags för de nyblivna konsulterna att gå ut i sitt första uppdrag. Mitt första uppdrag var som projektledare för ett webbutvecklingsprojekt hos en kund som arbetar med bistånd. Därefter har jag arbetat som produktionsledare för en podcast – en podcast som produceras tillsammans med en kund som just nu genomför flera spännande transformationer i sin verksamhet. Uppdragen har varit väldigt varierande vilket skapar stora förutsättningar för att jag kan utvecklas och bredda min kompetens. Om du tycker detta låter spännande - sök till Centigos Konsultprogram.