3 snabba med Jakob Tude

Quote Symbol

Desto längre jag kom i rekryteringsprocessen desto mer kände jag att Centigo är en bra plats för mig att ta nästa steg i min karriär.

Även kontoret i Stockholm fortsätter att växa och för några veckor sedan välkomnade vi Jakob Tude till Centigo. Sedan dess har Jakob hunnit delta i vårt introduktionsprogram för nya seniora medarbetare och även hunnit starta sitt första uppdrag på Centigo. Vi fick chansen att ställa några frågor till Jakob om vem han är som konsult och varför valet föll på Centigo! 

 

Vem är konsulten Jakob Tude?

Rolig kille som finner någon slags lugn i att ha ett högt tempo i vardagen, jag vill framåt och gillar att ha mycket ansvar. Sen är jag kunskapstörstig och trivs i situationer där jag får lära mig nya saker och att lösa problem. För mig är det också viktigt att skapa och värna om nya arbetskamrater. Sist men inte minst kan jag nog anses ha en positiv inställning.

 

Vad fick dig att välja Centigo?

Jag fick en otroligt fin bild av Centigo, både av människorna jag träffade men även företagets värdegrund. Att det faktiskt är min egen ambition som sätter gränserna för min karriär lockade oerhört. Desto längre jag kom i rekryteringsprocessen desto mer kände jag att Centigo är en bra plats för mig att ta nästa steg i min karriär.

 

Berätta lite om ditt pågående konsultuppdrag?

Jag sitter ute på ett fruktansvärt roligt uppdrag som Business Engineer där jag bland annat hjälper till att digitalisera bolagets processer. Där sitter jag tillsammans med ett fantastiskt team, riktigt lyxigt att få jobba med så duktiga personer i ett så roligt projekt. Jag har bara varit där några veckor men jag trivs redan som fisken i vattnet.

 

Tack Jakob, varmt välkommen till Centigo!

 

Vill du också bli en av oss?

Centigo är en dynamisk organisation där vi är måna om våra kunders behov såväl som våra medarbetares utveckling och ambitioner. Det har hittills visat sig vara framgångsrikt.

Här får du möjlighet att arbeta i viktiga roller, med några av de mest spännande uppdragen på marknaden och i nära samarbete med våra kunder. Dessutom ges du alla möjligheter att utveckla våra kunder, deras erbjudanden och din egen kompetens.

Läs mer och ansök här