4 snabba med Anna Holmberg

Hur hamnade du på Centigo?   

Livet bjuder på tillfälligheter och av en händelse kom jag i kontakt med Centigo. Ett möte som gav ett mycket positivt intryck och väckte nyfikenhet. Framför allt var det den där magkänslan som sa att detta verkade vara ett bra bolag och arbetsplats, men framför allt ett riktigt toppengäng som arbetade här! Och mycket väl har de intryck och förväntningar jag hade inför att tacka ja till en anställning på Centigo  överträffats.   

Vilka typer av uppdrag har du jobbat med?  

De projekt jag har varit involverad i har framför allt präglats av upphandling och implementering av nya IT-avtal och system. Vilket i sin tur har involverat alla möjliga spännande frågeställningar; allt från strategisk höjd till det operativa och praktiska utförandet. Mina roller har alltid inneburit någon form av projektledaransvar och jag fullkomligt stormtrivs av att driva förändring och agera spindeln i nätet. Jag har i grunden en bred profil, där jag testat på flera olika branscher och karaktärer av uppdrag. Det är med nyfikenhet och en lite kittlande känsla jag ser på framtiden och de framtida uppdrag och utmaningar som kunder och Centigo kommer att erbjuda.   

 

Vad är din drömbild om Centigo i Göteborg?  

När jag sitter och drömmer om framtiden, ser jag framför mig hur vi skålar och firar vårt nya stora fina kontor – vilket ju kommer behövas för att rymma alla konsulter – och att på kontoret kunna ses fysiskt, men också att få möjlighet att bjuda in till intressanta möten med samarbetspartners och kunder. För att ta oss dit har vi nu en resa framför oss. I etableringsplanen för Göteborgskontoret är det högt satta höga ambitionsmål. Det handlar såväl om rekrytering som att skapa nya relationer och förtroenden här i Göteborg. Vi är nu ett härligt litet gäng på sju personer som vill bli fler. Vi har redan fått förtroende från flera kunder här i Göteborg och jag ser fram emot kommande samarbeten och uppdrag med företag häromkring.   

 

Vad mer vill du att vi ska ta med oss från dig?  

Livet är till för att ha roligt och testa på allt som erbjuds på dess smörgåsbord. Med andra ord är jag inte rädd för att testa något nytt. Jag är en person som varken har eller någonsin haft en specifik hobby. I stället håller jag mig till att lite allt som oftast testa på nya saker vilket, utöver att byta jobb, just nu innebär en tillfällig tenniskarriär. Viktigast är dock att inte glömma bort att fira sina nyfunna erfarenheter såväl som motgångar (det är ju faktiskt en lärdom även det). Och vad passar inte bättre då än lite bubbel så säg? 

 

Kontakta Anna Holmberg