4 snabba med Gustav Sjödin

Gustav Sjödin tillhör teamet Financial Services på Centigo. Läs mer om vad som lockade honom att börja på Centigo och hur en vanlig arbetsdag kan se ut. 

Vad lockade dig att börja på Centigo?

För mig handlade det om personlig utveckling och att påbörja en ny resa i karriären. Centigo erbjöd möjligheten att få vara en del av betydelsefulla och spännande projekt, och inte minst möjligheten att forma min framtid efter mina egna ambitioner. Sedan händer det mycket annat kul på Centigo utanför våra uppdrag!

Vad sysslade du med innan du kom till Centigo?

Jag arbetade som teknisk projektledare på ett mjukvarubolag inom CRM, och teknisk bredd och förståelse är erfarenheter jag har tagit med mig och har nytta av i mina nya uppdrag på Centigo varje dag. Centigo har, och välkomnar, medarbetare med olika erfarenheter vilket jag ser som en stor tillgång och framgångsfaktor.

Vad är det bästa med att jobba inom Financial Services?

För det första är vi ett grymt bra team där alla har olika erfarenheter och kompetenser inom affärsenheten. Vi verkar i en bransch med hög förändringstakt och det är såklart spännande att få vara med och påverka hur morgondagens verksamheter och erbjudanden kommer att se ut på marknaden.

Hur kan en arbetsdag se ut för dig?

En styrka med att vara konsult på Centigo är att alla uppdrag har sin egen karaktär och utformning vilket speglar arbetsdagen. Personligen föredrar jag att vara mestadels hos min aktuella kund, men många fredagar spenderas på kontoret i Stockholm för att träffa vänner och kollegor.