4 Snabba med Pontus Björhn

Pontus Björhn är managementkonsult inom Health & Public och berättar om varför han kom till Centigo och vad han brinner för i sitt arbete.

Vad lockade dig att börja på Centigo?

Jag hade fördelen att känna några av mina kollegor här på Centigo sedan tidigare, och fick därtill ett mycket bra intryck av alla som jag träffade här. Efter min första tid på Centigo, då min kontakt med kollegorna till följd av Covid19 främst har skett genom videomöten, kan jag verkligen säga att medarbetarnas engagemang som sprider energi genom skärmen är en styrka inom Centigo.

Vad är det bästa med att jobba inom Health & Public?

Det bästa med Health & Public är jag tillsammans med medarbetarna hos kunden får jobba med spännande uppdrag som gagnar medborgarna. Inom offentlig sektor finns det stor variation och jag får i mitt arbete nöjet att möta många olika verksamheter och människor. Sist men inte minst får jag kompetensutvecklas och dra lärdom av mina engagerade kollegor inom Health & Publics kunskap och erfarenhet.

Finns det något inom Health & Public som du brinner extra mycket för?

Jag har alltid varit teknikintresserad och är särskilt intresserad av hur den digitala utvecklingen kan hjälpa offentlig sektor att möta medborgarnas förväntningar, så väl som hur den digitala utvecklingen kan stödja medarbetarna inom offentlig sektor i deras arbete.

Något mer vi borde veta om dig?

Jag är väldigt förtjust i löpning, cykling och att vara ute i naturen. För mig finns det inget bättre sätt att ladda batterierna och samla tankarna.