Vi levlar upp inom förändringsledning – välkommen Malin!

Det känns som att vi har klarat en boss i ett tv-spel när vi får välkomna Malin Zachrisson till teamet inom Change & Customer Excellence!

Malin – vem är du?
Tack så mycket! Jag är från Skåne, pluggat i Norrland och bor nu på Södermalm i Stockholm. Jag är utbildad civilingenjör med erfarenhet inom tech och förändringsledning. Efter universitetet började jag som konsult och fastnade för förändringsledning. Älskar att ha den mänskliga resan i fokus och ser framemot att fortsätta med förändringsledning på Centigo!

Du har ju en ganska bred erfarenhet med dig in – hur ser du att förändringsledning kan påverka i den sortens projekt du brukar vara en del av?
Jag har lärt mig att förändringsledning är väsentligt för en hållbar omställning och för maximal effekt. Det handlar om att ha ett tydligt syfte, förstå förändringens utgångspunkt och att ha engagerade ledare som visar vägen. Att människor motiveras, utvecklas och samarbetar är ju det centrala i varje projekt och bolag. Till exempel tror jag att tidigt involvera intressenter och att säkerställa en individanpassad förändringsresa är nyckeln i förändringsledning.

Vad ser du fram emot nu under hösten?
Jag ser framemot att lära känna Centigo, dyka in som förändringsledare i spännande projekt och att dra till Sienna för en halvmara bland vingårdar.

Har du något bra vardagstips till den som vill skapa ett positivt förändringsklimat på jobbet?
Gör det enkelt och roligt, även små förändringar sätter ju en riktning! Och våga vara personlig och inspirera varandra till att testa nya saker i många olika sammanhang.

Varmt välkommen och vi ser fram emot att få följa dig!