Skip to content
Centigo17 nov 20222 min read

Centigo har blivit utsedd till årets Karriärföretag - tredje året i rad!

Karriärföretagen är en utmärkelse för arbetsgivare som erbjuder unika karriär- och utvecklingsmöjligheter för studenter, Young Professionals och Senior Professionals. Syftet med listan är att göra det enklare för Sveriges studenter och unga professionella att hitta sin nästa arbetsgivare. För tredje året i rad presenteras nu att Centigo blivit utsedd till ett Karriärföretag!

"Centigo drivs av kollektivt ledarskap och ansvar vilket ger medarbetarna stora möjligheter att utvecklas"

Juryns motivering: "Centigo är en imponerande och spännande arbetsgivare. Centigo drivs av kollektivt ledarskap och ansvar vilket ger medarbetarna stora möjligheter att utvecklas. De har ett mycket attraktivt konsultprogram och deras nystartade talangprogram som riktar sig till studenter inspirerar och imponerar. Man kan verkligen se en stark och trivsam företagskultur, vilket gör Centigo till en fortsatt attraktiv arbetsplats."

Vi arbetar aktivt med att stärka vårt employer brand

Robert Lagerqvist partner Centigo, är glad över utmärkelsen: "Det är fantastiskt att se att vårt arbete med att utveckla vårt employer brand – där väldigt många av våra medarbetade deltar aktivt – bär frukt. Vi är verkligen stolta över vår kultur och det värde och den utveckling vi skapar för både kunder och medarbetare. Det är därför extra roligt att det uppmärksammas genom ett externt erkännande som en riktigt attraktiv arbetsgivare."

Syftet med listan är även att uppmärksamma de företag som har ett framgångsrikt employer branding-arbete. ”Företag idag måste i större grad slåss om kompetens och nya talanger på marknaden, en marknad som gått från att vara arbetsgivarens marknad till att idag vara kandidatens marknad. Employer branding blir därför ett allt viktigare arbetsområde för att se till att man möter kompetensförsörjningen, möter kandidaternas behov och attraherar de medarbetare man vill ha", säger Oliver Paschetto Jensin, Marknadschef på Karriärföretagen.

Hur går nomineringsprocessen till? 

Organisationer väljs ut baserat på grundkriterier varav ca 1 000 företag har möjlighet att utses till Karriärföretag 2023. Därefter granskar och betygsätter Karriärföretagens expertpanel samtliga organisationer.  Panelen består av specialiser inom HR, webb, karriärrådgivning, sociala medier & marknadsföring. De 300 arbetsgivare med högst poäng går vidare till nästa steg där Karriärföretagens jury utser de 100 företag som tilldelas utmärkelsen årets Karriärföretag 2023. Juryn består av:

Charlotte Hågård, en av Sveriges mest ansedda talang- & karriärexperter

Anna Dyhre, Sveriges mest anlitade employer branding-föreläsare

Torgny Johnsson, rådgivare och konsult inom HR, tidigare personaldirektör på SAS och Infranord

Boris Nordenström, serieentreprenör och grundare av till exempel Jobline

Vilka är vi?

Centigo är det största svenska managementkonsultbolaget med ca 230 medarbetare. Vi har inte en enda chef utan vår verksamhet bedrivs i stället med kollektivt ledarskap vilket kännetecknas av en särskild ambitionsdriven och entreprenöriell miljö. Det innebär att varje medarbetare har stora möjligheter att påverka sin egen utveckling. Detta synsätt ställer också höga krav på individen och ledarskapet. För att skapa framgång i en sådan miljö krävs att var och en är beredd att ta ansvar för sina handlingar.

Tillsammans hjälper vi ledande företag och organisationer att bli långsiktigt framgångsrika. Business Wellness® är vårt sätt att se på vad som kännetecknar framgångsrika företag och hur de skapas. Detta synsätt tillämpar vi såväl i våra uppdrag som i vår strävan att skapa marknadens mest attraktiva konsultpartner.

Vill du bli en av oss?

Centigo är en dynamisk organisation där vi är måna om våra kunders behov såväl som våra medarbetares utveckling och ambitioner. Det har hittills visat sig vara framgångsrikt.

Här får du möjlighet att arbeta i viktiga roller, med några av de mest spännande uppdragen på marknaden och i nära samarbete med våra kunder. Dessutom ges du alla möjligheter att utveckla våra kunder, deras erbjudanden och din egen kompetens.

Läs mer och ansök här

avatar

Centigo

RELATERADE ARTIKLAR