Skip to content
Centigo29 maj 20231 min read

Centigo fortsätter att toppa listan över mest attraktiva arbetsgivare i Sverige bland studenter

Centigo tar åter igen plats som en av Sveriges mest attraktiva arbetsplatser bland studenter

Under perioden januari till april 2023 genomförde Karriärföretagen, genom sitt studentnätverk, en omröstning för att ta reda på vilka tre arbetsgivare som ansågs vara de mest attraktiva och spännande bland företagen utvalda som Karriärföretag 2023. Totalt deltog 3856 studenter, från 28 universitet och högskolor som för närvarande studerar en akademisk utbildning inom följande kategorier: CivilIngenjör, Högskoleingenjör, Ekonomistudenter, IT, Samhällsvetare, Fastighetsmäklare och Juridik.

Resultatet talar för sig självt - Centigo är topp 10 av Sveriges mest eftertraktade arbetsgivare bland IT-studenter med 3-4 års studieerfarenhet.

Robert Lagerqvist, ansvarig partner för Centigos konsultprogram, gläds över att Centigo återigen har befäst sitt varumärke på Sveriges talangmarknad: ”Vi har många medarbetare som verkligen lägger sin själ i att berätta om varför Centigo är en så fantastisk arbetsplats och plattform för snabb individuell utveckling. Det känns otroligt kul att fler och fler intresserar sig för vår spännande kultur och vilja att skapa verkligt värde tillsammans med våra kunder!”

Karriärföretagen är en prestigefylld utmärkelse som ges till arbetsgivare som erbjuder unika karriär- och utvecklingsmöjligheter, både för nyutexaminerade och för Young Professionals. Centigo har tidigare erhållit den ärofyllda utmärkelsen "Årets karriärföretag" både år 2021 och 2022. Dessutom har Centigos Konsultprogram rankats som ett av de främsta traineeprogrammen för studenter och nyutexaminerade med en topp-5 placering.

Centigos Konsultprogram strävar efter att utbilda de mest framstående konsulterna i branschen. Programmet inleds med fem veckor bestående av utbildningar, inspirerande föreläsningar och kundcase. Därefter erbjuds regelbunden utbildning och coachning, samtidigt som du får arbeta i spännande projekt tillsammans med engagerade kollegor.

Vilka är vi?

Centigo är en av Sveriges största managementkonsultbolag med över 200 medarbetare. Vi har inte traditionella chefer utan driver verksamheten genom kollektivt ledarskap, vilket präglas av en ambitiös och entreprenöriell miljö. Det innebär att varje medarbetare har stora möjligheter att påverka sin egen utveckling. Detta synsätt ställer också höga krav på individen och ledarskapet. För att skapa framgång i en sådan miljö krävs att var och en tar ansvar för sina handlingar. Tillsammans hjälper vi ledande företag och organisationer att bli framgångsrika på lång sikt. Business Wellness® är vår syn på vad som kännetecknar framgångsrika företag och hur de skapas. Vi tillämpar detta synsätt både i våra uppdrag och i vår strävan att vara den mest attraktiva konsultpartnern på marknaden.

 

avatar

Centigo

RELATERADE ARTIKLAR