Skip to content
Centigo20 sep 20222 min read

Centigo toppar listan bland Young Professionals

Centigo är en spännande och attraktiv arbetsgivare bland civilingenjörer 

Centigo har erhållit en 2:a plats på listan över de mest attraktiva och spännande arbetsgivarna bland Young Professionals i kategorin Civilingenjörer 4 - 6 år efter examen!

Karriärföretagen har via sitt karriärnätverk under maj – juli 2022 genomfört en omröstning bland Young Professionals gällande deras val av framtida arbetsgivare genom att ställa frågan, vilka är de tre mest attraktiva och spännande arbetsgivarna bland företagen som utsetts till Karriärföretag 2022. Resultatet visar på ett mycket glädjande besked, Centigo placerar sig på en 2:a plats i kategorin civilingenjörer 4 – 6  år efter examen.

Christine Samuelson, marknadsansvarig på Centigo, är glad över den nya utmärkelsen: "Vi vill vara ett växthus för människor där våra medarbetare får utrymme att blomstra och trivas i vår unika entreprenöriella miljö. Centigo är en arbetsgivare för personer som trivs med stort personligt ansvar och som vill driva sin egen utveckling. Utmärkelsen är ett kvitto på det arbete vi kontinuerligt gör för att attrahera de bästa talangerna".

Deltagare i omröstningen i år var totalt 3 756 Young Professionals fördelat på följande kategorier: Civilingenjörer, Högskoleingenjörer, Civilekonomer, Samhällsvetare, Fastighetsmäklare och Jurister.

* Definitionen Young Professionals är: Personer som är mellan 25 – 35 år som har tagit en akademisk examen inom 1 – 8 år och påbörjat sin yrkeskarriär.

Om Karriärföretagen

Karriärföretagen är en utmärkelse för arbetsgivare som erbjuder unika karriär- och utvecklingsmöjligheter både för Young Professionals och för nyexaminerade. Centigo har sedan tidigare erhållit utmärkelsen "Årets karriärföretag" både år 2021 och 2022. 

Vilka är vi?

Centigo är det största svenska managementkonsultbolaget med ca 230 medarbetare. Vi har inte en enda chef utan vår verksamhet bedrivs i stället med kollektivt ledarskap vilket kännetecknas av en särskild ambitionsdriven och entreprenöriell miljö. Det innebär att varje medarbetare har stora möjligheter att påverka sin egen utveckling. Detta synsätt ställer också höga krav på individen och ledarskapet. För att skapa framgång i en sådan miljö krävs att var och en är beredd att ta ansvar för sina handlingar.

Tillsammans hjälper vi ledande företag och organisationer att bli långsiktigt framgångsrika. Business Wellness® är vårt sätt att se på vad som kännetecknar framgångsrika företag och hur de skapas. Detta synsätt tillämpar vi såväl i våra uppdrag som i vår strävan att skapa marknadens mest attraktiva konsultpartner.

Vill du bli en av oss?

Centigo är en dynamisk organisation där vi är måna om våra kunders behov såväl som våra medarbetares utveckling och ambitioner. Det har hittills visat sig vara framgångsrikt.

Här får du möjlighet att arbeta i viktiga roller, med några av de mest spännande uppdragen på marknaden och i nära samarbete med våra kunder. Dessutom ges du alla möjligheter att utveckla våra kunder, deras erbjudanden och din egen kompetens.

Läs mer och ansök här

avatar

Centigo

RELATERADE ARTIKLAR