Skip to content
Christine Samuelson31 mar 20211 min read

Centigo utsedda till ett av Sveriges Karriärsföretag 2021!

Varje år listar Karriärföretagen de 100 arbetsgivare i Sverige som erbjuder unga talanger unika karriär- och utvecklingsmöjligheter. Syftet är att göra det enklare för Sveriges studenter och unga professionella att hitta sin nästa arbetsgivare.

Centigo en av Sveriges mest attraktivaste arbetsgivare 2021

Centigo är väldigt glada och stolta över att ha blivit utsett till en av Sveriges mest attraktivaste arbetsgivare 2021. Främst är vi stolta över alla våra fantastiska medarbetare som gör det så lätt att trivas på Centigo ❤️

Juryns nominering lyder: "Centigo utför ett employer branding-arbete som är genialiskt på många plan. Deras hemsida och sociala medier är av det snyggaste slag och de levererar storytelling som är ett praktexempel. Det råder ingen tvivel att deras starka företagskultur lockar till sig Sveriges Talanger. Kombinera detta med deras goda karriärmöjligheter är det en självklarhet att Centigo är en attraktiv arbetsgivare. Karriärföretagen utser härmed Centigo till en av Sveriges Karriärföretag 2021."

Expertpanelen

Juryn består av:

Charlotte Hågård, en av Sveriges mest ansedda talang- & karriärexperter
Anna Dyhre
, Sveriges mest anlitade employer branding-föreläsare
Torgny Johnsson, rådgivare och konsult inom HR, tidigare personaldirektör på SAS och Infranord
Boris Nordenström, serieentreprenör och grundare av till exempel Jobline

Läs mer om Karriärsföretagen och motiveringen här: 

Centigo är ett av Sveriges Karriärföretag 2021

Det här är Centigo

Med utgångspunkt i en genuin nyfikenhet och tro på individens förmåga att ta eget ansvar och att formella hierarkiska strukturer bromsar utvecklingen är Centigo ett lite annorlunda managementkonsultföretag med en nätverksorganisation och ett kollektivt ledarskap som ersatt behovet av chefer. Många som börjat sin karriär i mer traditionella, regelstyrda miljöer upplever också att de i vår modell kunnat blomma ut på riktigt i en kultur som är istället värderingsstyrd. Detta är en delmängd av det vi valt att kalla Business Wellness, en filosofi för att skapa spänstiga och välmående företag och organisationer som vi även applicerar på oss själva.

Vill du bli en del av vår familj? Se våra lediga tjänster här!

 

avatar

Christine Samuelson

Marknadsansvarig

RELATERADE ARTIKLAR