Centigo välkomnar sju nya juniorkonsulter

2018-aug-27 14:16:33

Ett par gånger per år välkomnar Centigo nya konsulter som kommer direkt från universitet. I slutet av augusti började sju nya juniorkonsulter på Centigo. Tillsammans med de nya kollegorna från systerbolagen Accigo och Perpello bildar de kullen 13Rätt.

Nu har Centigos Konsultprogram äntligen dragit igång! Vi som börjar är sju personer från olika delar av Sverige som har samlas för att under sex veckor genomgå ett introduktionsprogram. Under programmet har vi utbildningar och caselösning för att lära oss mer om konsultrollen. Vi lär oss också mer om Centigo som bolag. Vi har alla varit så taggade på att dra igång! 

Gänget som börjar består av (från vänster till höger):

13 rätt_Centigo välkomnar 7 nya juniorkonsulter

Ebba, Industriell Ekonomi, Luleå tekniska universitet. Julia, Industriell Ekonomi vid Chalmers tekniska högskola. Ludvig, Industriell Ekonomi, Linköping. Jesper, Industriell ekonomi, Luleå Tekniska Universitet. Linn, Retail Management på Handelshögskolan i Stockholm och International Marketing & Management på Copenhagen Business School. Emelie, Energi och Miljö, KTH. Ellen, Internationella civilekonomprogrammet med spansk inriktning, Linköpings Universitet.

Vad var det som lockade oss till att börja på Centigo?

Ebba: Centigo lockade mig med de många engagerade och kompetenta personerna inom företaget samt möjligheten att tidigt få ta eget ansvar i projekt. På så sätt ser jag att jag kan utvecklas som person och bidra hos kund. Centigo lockade också med härlig kultur och coola människor!

Ludvig: Jag upplevde att Centigo var ett konsultbolag som utmanar normer och ger stort utrymme att utvecklas utifrån egna ambitioner. Det gillar jag!

Linn: Det som lockade mig till Centigo var dels att det är en organisation där man både får möjlighet att ta mycket eget ansvar och utvecklas i den takt och riktning man själv väljer samt möjligheten att faktiskt bidra och göra skillnad. Vad som också lockade mig var alla härliga medarbetare och företagskulturen där man alltid har personer man kan vända sig till och få hjälp av. Att Centigo ligger i framkant när det gäller utveckling och digitalisering gör det extra roligt att jobba här! 

Ni kommer alldeles säkert att få se mer av oss framöver! Är du intresserad av att veta mer om Konsultprogrammet och hur det är att jobba på Centigo, tveka inte att höra av dig till någon av oss! 

Du kan också anmäla dig till Centigos nyhetsbrev för studenter för att få tips inför din ansökan.

Ja, jag vill få Centigos nyhetsbrev för studenter

 

Tags: Växthus_för_människor Konsultprogrammet