Skip to content
Vy över centrala Göteborgs hamn där läppstiftet syns i bakgrunden
Erika Blomberg Hjörne16 jun 20212 min read

Centigo Västsverige har vuxit

Den 1 mars 2021 steg vi in på kontorshotellet Convendum beläget på Kungsportsavenyn 21 i Göteborg och öppnade dörren till vårt nya fräscha kontor. Som beskrivet i ett tidigare blogginlägg  är Göteborgssatsningen ett tydligt bevis på Centigos ambitionsdriv och kollektiva ledarskap, något som är väldigt viktigt för vår företagskultur. Kollegorna Johan Lindstrand och Oscar Kjellström påbörjade den här resan tillsammans och kort därefter anslöt ytterligare en stjärna till teamet, nämligen Erika Blomberg Hjörne.

”Redan innan jag blev kontaktad förstod jag vilken spännande resa det här kommer att bli. Centigos ambition om att vara ett växthus för människor, idéer och nya företag är klockren. När jag sedan fick höra Johan och Oscars vision om Centigo i Västsverige; att växa med omsorg, bevara den familjära känslan och vara en partner med kundglasögonen på, förstod jag att det speglade min vision om ett företag som jag skulle vara stolt över att representera. Att få vara en av de tre som startar upp och formar Centigo i Västsverige kändes då för mig självklart”

- Erika Blomberg Hjörne

Centigo startades 2002 av Fredrik Palmgren, Johan Waller och Kristian Liljefors. De hade en ambition om att driva ett företag som kunde bidra till en hållbar tillväxt hos såväl kunder som medarbetare, något som konkretiserades ner till filosofin med Business Wellness.

”I Västsverige vill vi vara en ambassadör för Centigo, men samtidigt vara en lokal managementkonsultfirma med god förståelse och insikt i regionens företag och organisationer. Vi vill värna om Göteborgskulturen och vill därför växa med eftertanke för att få en trygghet i vår utveckling och affär, något som vi tycker speglar Business Wellness.”

- Oscar Kjellström

Målet är att bli en stabil och långsiktig leverantör av konsulttjänster och planen är att kunna anställa ytterligare 1–2 duktiga managementkonsulter under året 2021/2022 som kan vara med och sätta prägel på vår kontorskultur samt bidra till varumärkesbyggandet i Västsverige.

”För att bygga Göteborgs starkaste konsultteam behöver vi såklart duktiga managementkonsulter, men särskilt vill vi attrahera entreprenöriella personer som drivs av att själva vara med och påverka hela resan framåt, med allt från försäljning, marknadsföring och rekrytering.”

- Johan Lindstrand

Med kontoret strategiskt placerat i Göteborg har vi närhet till flera intressanta aktörer runt om hela Västra Götaland. Samtidigt bildar vi ett geografiskt nav till våra övriga nordiska kontor i Malmö, Stockholm och Oslo. Just nu ser vi ett växande behov efter konsulttjänster (kanske som en efterdyning av pandemins effekter) varför vi nu fokuserar på att marknadsföra våra tjänster för att finna spännande uppdrag inom våra expertisområden; projektledning, verksamhetsutveckling, bemanningsplanering, testledning, digitalisering, riskanalys samt upphandling och implementering av IT-system.

Är du nyfiken på att veta mer om Centigo Västsverige och oss som jobbar här, tveka inte att höra av dig. Vill du dessutom hälsa på oss i sommar så bjuder vi självklart på räkor och salta bad!

Kontakta Erika Blomberg Hjörne

 

Kontakta Johan Lindstrand

Kontakta Oscar Kjellström

Bild: https://creativecommons.org/licenses/publicdomain/

avatar

Erika Blomberg Hjörne

Business Consultant

RELATERADE ARTIKLAR