Skip to content
Christine Samuelson24 feb 20221 min read

Centigos Konsultprogram topp 10 i Sverige!

Centigo har erhållit en topp 10 plats för Traineeprogram för studenter/nyexade.

Karriärföretagen har under de senaste sju åren gjort undersökningar om traineeprogram. Nu presenteras att Centigos Konsultprogram för första gången placerat sig i listan Topp 10 Traineeprogram för studenter/nyexade (ekonomi). Det är alltså de tillfrågade som röstar fram vilka program de anser tillhör toppen (över 1000 tillfrågade). 

- Väldigt roligt! Centigo har hög kännedom bland den utvalda målgruppen och vi har tagit fram en tydligare profil och kommunikation för att nå ut till toppstudenterna. Centigos mål är så klart att det ska spilla över till ökat attraktivitet och intresse, vilket denna utmärkelse indikerar att så är fallet! säger Christine Samuelson, marknadsansvarig på Centigo.

Centigos Konsultprogram riktar sig till dem som snart ska ta eller nyligen har tagit en akademisk examen och som mest har arbetat i ett år efter studierna. Till Centigos framgångsrika Konsultprogram tar vi in personer som vill utvecklas i en professionell och entreprenörsdriven omgivning. Som konsult inleder man sin tid på Centigo med ett fem veckor långt Introduktionsprogram där teoretisk utbildning blandas med praktiska moment.

Läs mer om Konsultprogrammet

 

Om Karriärföretagen

Karriärföretagen är en utmärkelse för arbetsgivare som erbjuder unika karriär- och utvecklingsmöjligheter både för nyexaminerade och för Young Professionals. Som vi har uppmärksammat tidigare har Centigo erhållit "Årets karriärföretag" både år 2021 och 2022.

Vilka är vi?

Centigo är det största svenska managementkonsultbolaget med ca 230 medarbetare. Vi har inte en enda chef utan vår verksamhet bedrivs istället med kollektivt ledarskap vilket kännetecknas av en särskild ambitionsdriven och entreprenöriell miljö. Det innebär att varje medarbetare har stora möjligheter att påverka sin egen utveckling. Detta synsätt ställer också höga krav på individen och ledarskapet. För att skapa framgång i en sådan miljö krävs att var och en är beredd att ta ansvar för sina handlingar. Tillsammans hjälper vi ledande företag och organisationer att bli långsiktigt framgångsrika. Business Wellness® är vårt sätt att se på vad som kännetecknar framgångsrika företag och hur de skapas. Detta synsätt tillämpar vi såväl i våra uppdrag som i vår strävan att skapa marknadens mest attraktiva konsultpartner.

avatar

Christine Samuelson

Marknadsansvarig

RELATERADE ARTIKLAR