Skip to content
Centigo09 feb 20231 min read

Centigos Konsultprogram topp 5 i Sverige 2023

Centigos Konsultprogram klättrar uppåt på listan och placerar sig nu på en 5:e plats!

Centigos Konsultprogram har för andra året i rad blivit framröstat till ett av Sveriges mest attraktiva traineeprogram bland ekonomistudenter! Den här gången placerar vi oss på en 5:e plats och klättrar därmed uppåt på listan jämfört med föregående år.

Kommentar från Karriärföretagen: "Centigo lyckas igen att bli en av Sveriges mest attraktiva konsultprogram. Detta är oerhört väsentligt för Centigos attraktivitet då traineeprogram i sig driver attraktiviteten som arbetsgivare. Det är också ett styrkebesked och ett vittne om Centigos kontinuitet i frågorna att denna höga position upprätthålls från föregående år."

Konsultprogrammet spelar en viktig roll för Centigos kultur och långsiktiga utveckling

Anna Bern, ansvarig för Konsultprogrammet, är glad över den nya utmärkelsen: "Vi har anställt personer direkt från högskola och universitet sedan år 2005 - totalt har 215 personer börjat sin karriär på Centigo genom Konsultprogrammet! Programmet är otroligt viktigt för oss, både för att locka de mest attraktiva nyutexaminerade talangerna och för att effektivt och långsiktigt skapa Sveriges bästa managementkonsulter. Vi är många som dagligen arbetar med att stärka Centigos varumärke och inte minst med att öka kännedomen om vårt Konsultprogram. Det är glädjande att se att det ger resultat och att studenter fortsatt tycker att Centigo är en riktigt attraktiv arbetsgivare!"

Om Karriärföretagen

Karriärföretagen är en utmärkelse för arbetsgivare som erbjuder unika karriär- och utvecklingsmöjligheter både för nyexaminerade och för Young Professionals. Som vi tidigare uppmärksammat har Centigo erhållit "Årets Karriärföretag" tre år i rad. Nu har Karriärföretagens studentnätverk röstat fram de 10 mest attraktiva traineeprogrammen bland Sveriges samtliga Karriärföretag där de svarande har fått välja de tre traineeprogram de upplever som mest attraktiva av samtliga potentiella program. 

avatar

Centigo

RELATERADE ARTIKLAR