Energigivande gemenskap anpassat till pandemin

När jag innan pandemin var på Centigos rekryteringsdagar fick jag en jättepositiv och energigivande upplevelse. Så fort jag kom in på kontoret upplevde jag en härlig stämning och stark gemenskap. För mig är det viktigt att vara på en arbetsplats där jag trivs och inspireras av människorna runt omkring mig. Jag kände därför under rekryteringsprocessen att Centigo kändes helt rätt för mig.

Som alla vet förändrades mycket i och med pandemins start för drygt 1,5 år sedan då möjligheten att träffas fysiskt minskade. Inför min start på Centigo i mars fanns därför en stark oro för att det inte skulle bli samma känsla som jag hade upplevt under rekryteringen. Hur skulle kontoret kännas utan människorna? Kommer det gå att lära känna folk när de flesta jobbar på distans? Kommer introduktionsveckorna vara så givande som jag föreställt mig när en stor del kommer göras digitalt? Det var några frågeställningar jag hade inför min start.

Lyckat introduktionsprogram

Det var därför med spänning och glädje blandat med oro som jag promenerade in till det näst intill tomma kontoret för att för cirka fem månader sen påbörja introduktionsprogrammet. Det tog dock inte lång tid innan oron för att inte känna samma energi som jag hade upplevt under rekryteringsdagarna försvann. Att se att så många engagerade sig i vårt introduktionsprogram med sånt tagg och sån glädje var otroligt. Jag vågar nästan säga att om introduktionsprogrammet skulle ha genomförts på samma sätt under normala omständigheter som det gjordes nu skulle jag ändå tycka att jag fått den bästa tänkbara starten.

Gemenskap även digitalt

Jag är fascinerad över vilken närvaro alla som jag nu har äran att kalla kollegor har även när man bara träffas digitalt. Det gäller inte bara introduktionsprogrammet. Jag vet inte hur jag ska beskriva vilken energi jag hade efter det senaste mötet med min affärsenhet. Vilken gemenskap. Vilken positivitet. Jag ser så mycket fram emot att få uppleva ett något mer fullsatt kontor och få delta i fysiska möten, men till dess tar jag tillvara på de energirika och peppande digitala möten som jag har framför mig här på Centigo.