Få hävstång på Big Data via AI, IoT & robotik

Du har säkert hört talas om att vi i framtiden kommer att behöva bli bättre på att utnyttja tekniska ekosystem. I det här avsnittet pratar vi om hur du kan skapa värde genom att kombinera den data du har med flertalet andra tekniker. 

Vår ambition är att göra Sveriges kortaste affärspodd där du som lyssnar kan få en snabb inblick i de senaste affärs- och tekniktrenderna. 

Till Centigopoddens senaste avsnitt


Podden gästas av Neelima Misra, Big Data- och AI-expert på Centigo och Mats Johansson, från Volvo Car Group. Tillsammans pratar vi om hur du kan få hävstång på din data genom att kombinera den med artificiell intelligens, Internet of Things och robotik/automation.

Neelima Misra är konsult på Centigo och expert på Big Data, dataanalys och artificiell intelligens. Hon är en eftertraktad föreläsare och panelist och skriver också en del artiklar om sina expertområden. Följ henne gärna via LinkedIn.

Mats Johansson jobbar på Volvo Car Group i en roll där han bland annat automatiserar och effektiviserar företagets finansiella processer.

Neelima och Mats har båda erfarenhet från tillverkningsindustrin vilket hörs i avsnittet! Centigopodden hittar du i någon av poddapparna i din telefon eller på Acast och Itunes. Trevlig lyssning!