Skip to content
Emma Thiel16 jan 20231 min read

Följ med under en dag på Centigos Konsultprogram

Hur kan en dag som nybliven konsult på Konsultprogrammet se ut? Din första tid på Centigo inleds med ett introduktionsprogram. Det innebär fem fullspäckade veckor med lärande, teambuilding och aktiviteter som förbereder dig för ditt första skarpa uppdrag. I det här blogginlägget får du följa med Emma Thiel under en dag på Konsultprogrammets första introduktionsveckor. .

En dag i den nya konsultens vardag

07:50 – Jag kliver in på kontoret och möter mina konsultprograms-kollegor i vårt café för att hämta kaffe. Vi pratar om förväntningar vi har på dagen och saker vi lärt oss i veckan.

08:00 – Vi slår oss ner i ett stort konferensrum för en av veckans inspirationsföreläsningar. Våra kollegor som varit på Centigo längre än oss pratar om ämnen de brinner för och delar med sig av sina erfarenheter.

09:00 – Efter en kort paus kör nästa föreläsning i gång. Vi övar på caselösning.

10:00 – Vi har en lucka i schemat och många av oss jobbar på något av de två projekt vi har blivit tilldelade under introduktionsprogrammet. Vi jobbar i grupper om tre och min grupp i projekt 2 samlas för att förbereda inför en intervju.

11:00 – Intervjudags. Vi håller den över Teams med en chef hos en av Centigos kunder och får mycket värdefull input.

12:00 – Matlådelunch på vårt fina kontor. Jag passar på att lära känna flera av mina nya kollegor.

13:00 – Ytterligare en lucka i schemat. Min grupp i projekt 1 sitter i cafét och förbereder inför ett möte vi ska hålla senare i veckan.

14:00 – Vi som går introduktionsprogrammet samlas för att mingla med fler kollegor. De berättar om vad de jobbar med just nu och vilka kunder de är hos. Vi passar på att ställa en massa frågor.

17:00 – Vi samlas i receptionen för att ge oss i väg på teambuilding. En kväll varje vecka under introprogrammet får vi lyxen att hitta på någon aktivitet och lära känna varandra ännu bättre.

Ansökan till Konsultprogrammet är just nu öppen! Klicka nedan för att läsa mer och skicka in din ansökan.

 Ansök till Konsultprogrammet med start våren 2024 eller hösten 2024

 

avatar

Emma Thiel

RELATERADE ARTIKLAR