Silvia Kakembo

Marknadsansvarig

Johan Järvung antagen till internationellt ledarskapsprogram – stort grattis!

2018-maj-11 10:45:00

Idag gratulerar vi Johan Järvung, managementkonsult på Centigo, som antagits till Svenska Institutets Management Programme!). Syftet med programmet är att utmana traditionella föreställningar kring hur man driver och leder företag och bidra till hållbarhet och etik i marknadsekonomier. Programmet ger även ett nätverk bestående av innovativa företagsledare från Asien, Afrika och Europa.

Stort grattis Johan! Hur kommer det sig att just du har blivit antagen till programmet?

Tack Silvia! Svenska institutet har valt ut deltagare baserat på ansökan och intervjuer. Vi är totalt 28 personer från olika länder och branscher och med olika erfarenheter och bakgrund. Gruppens sammansättning var viktig för arrangörerna men även de enskilda deltagarnas driv, ambition och vilja att bidra positivt till samhället. Egenskaper som öppenhet och tolerans vägde också in.

Hur tror du att programmet kommer att bidra till din utveckling här på Centigo, och därmed till Centigo?

Inom ramen för programmet kommer vi att arbeta med ledare och experter från näringslivet, politiken och akademin. Jag räknar med att lära mig massor om ämnen som hållbar finansiering, cirkulära affärsmodeller, etiskt ledarskap och hållbar affärsutveckling och sen ta insikterna vidare till våra kunder.

Hur ser dina framtidsplaner ut?

Jag kommer att fortsätta arbeta som konsult, rådgivare och skribent. Vid sidan av arbetet driver jag en hållbarhetsorganisation, Conscious Label, tillsammans med ett riktigt bra team av likasinnade.

Tags: Växthus_för_människor Karriär