Grattis Sandra Bourbon och Indra Sharma – Veckans Affärers supertalanger!

2018-feb-21 10:40:00

Veckans Affärer har för elfte året i rad publicerat sin lista över Sveriges Supertalanger. Vi är stolta över att Sandra Bourbon och vår tidigare medarbetare Indra Sharma finns med på listan. Vi fick en snabb pratstund med Sandra.

Vad betyder den här utmärkelsen för dig?
Jag är otroligt glad och tacksam. Det betyder mycket eftersom jag ser det som ett kvitto på att det jag gör fungerar. Man behöver inte ha vassa armbågar för att lyckas med affärer och finans.

Varför tror du att du har fått denna utmärkelsen?
För att jag arbetat hårt, värnar om människor och slutkunden. Jag var också den första i världen att lansera en helt ny produkt tillsammans med Aktieinvest där vem som helst nu kan månadsspara i jämställda bolag under namnet FramtidsfeministenAtt investera bidrar till bättre avkastning på pengarna och till att sätta press på bolagen att snabba på sitt jämställdhetsarbete. Jag tror på nya typer av partnerskap, speciellt när det kommer till digitala ekosystem och nya affärsmodeller.

Vad sysslar du med just nu?
Jag och min kollega Helena Timander arbetar på en upplevelse i Unconscious Bias där vi kommer skapa ett socialt community för att bolag ska kunna gå från snack till handling i sitt jämställdhetsarbete. Riktigt spännande! Man kan höra av sig till mig om man vill veta mer.

Hur ser dina framtidsplaner ut?
Jag älskar att leverera värde till kund, knyta nya affärer och utmana gamla affärsmodeller. Jag skulle gärna vara med och sprida Centigos fantastiska nätverksbaserade ledarskap då jag tror fler bolag skulle fungera bättre utan chefer. Men viktigast: jag ska ha roligt!”

Tags: Växthus_för_människor Financial_Services Karriär Chefslöst