Emelie Henningsson

CRM-specialist

Hejdå söndagsångest!

2018-aug-29 08:31:57

Det är söndag kväll. Jag har haft en ganska vanlig helg, vilket i min värld innebär lite skönt häng med vänner, en sväng i affärer, lite matlagning och några timmar i soffan framför Netflix. Under vissa perioder i mitt liv har ångesten börjat krypa fram under söndagseftermiddagen och eskalerat fram till läggdags – men inte nu längre.

Söndagsångest?

Jag har tydligen inte varit ensam om den känslan. Efter en snabb sökning på webben hittar jag många artiklar om undersökningar som gjorts i ämnet. Bland annat dessa två från Metro och Må bra. En av undersökningarna visar att över hälften av de som drabbas av söndagsångest gör det på grund av den kommande arbetsveckan.

Numera är söndagen helt fri från negativa tankar om den kommande veckan. Jag tycker om att gå till jobbet, särskilt på måndagar! I mitt nuvarande projekt är jag hos kund från tisdag till torsdag. Det är spännande, utvecklande och för det mesta väldigt roligt. Det är ju faktiskt den främsta anledningen till att jag är här på Centigo – för att få utnyttja allt jag har lärt mig och på så sätt hjälpa andra. Men att få börja och avsluta veckan med att jobba från Vasagatan 16 är för mig optimalt.

Ett jobb – dubbla uppsättningar kollegor

Hos kollegorna finns en extra trygghet och personer som alltid är redo att ge feedback och perspektiv. Jag som person är beroende av omväxling, så att få dubbla arbetsplatser och dubbla uppsättningar kollegor – både hos kund och på hemmakontoret – passar mig alldeles utmärkt!

Som sagt drivs jag av att få hjälpa och utveckla andra och av att få applicera allt jag har lärt mig genom åren i nya kontexter. Innan jag blev konsult arbetade jag tio år i så kallade linjeroller efter att ha läst marknadsföring och statistik i Örebro. Som de flesta andra konsultföretagen tar vi in många stjärnor direkt från toppuniversiteten, men det är inte den enda vägen in.

Jag står 100% bakom vår värdering Balans. Blandningen av olika åldrar, bakgrunder och referensramar gör oss starka och dynamiska. Alla har något att lära ut och alla har massor att lära. Uttrycket ”man lär sig något nytt varje dag” använder jag töntigt ofta nuförtiden.

När en vän rekommenderade Centigo...

När jag väl hade kommit på att jag ville arbeta som konsult var Centigo inget svårt val. När en vän och nuvarande kollega, Marcus Nyman,  hörde av sig och ville att jag skulle jobba med honom behövde jag inte fundera länge. Vi har båda lång erfarenhet av CRM, kundlojalitet och kundklubbar och tillsammans blir vi ännu starkare inom våra områden genom att samarbeta och bolla tankar och idéer. På Centigo får man alltid hjälp om man ber om det.

Hör av dig om du också vill ha söndagslugn istället för söndagsångest, behöver hjälp inom CRM eller bara vill diskutera Netflix-serier!

Tags: Växthus_för_människor Karriär Kundinsikt #womenintech Customer_Excellence Customer_Experience Customer Loyalty