Helena Jacobsson firar 12 år på Centigo

Centigo
466A8725-1
Quote Symbol

Kulturen är ansvarsfull och transparent precis som jag själv och det är därför det funnits få anledningar till att lämna Centigo.

Varför väljer man att jobba kvar på samma arbetsplats i över 10 år? Det är med stolthet vi kan säga att vi har ett helt gäng härliga kollegor som har gjort just det! En av dem är Helena som har varit en del av Centigo sedan 2010.

Hej Helena! Det finns antagligen många anledningar varför du valt Centigo i så många år, kan du dela med dig av en av de främsta?

Centigo är för mig ett lysande företag att verka genom som konsult! Det är högt i tak jag har alltid känt ett stort förtroende för mina kollegor och för möjligheter att kunna engagera mig i spännande och meningsfulla uppdrag hos kund! Under mina 12 år på Centigo har jag utvecklat min kompetens och byggt erfarenhet i vad som fungerar och inte i olika sammanhang och branscher. Att få samarbeta med ambitiösa människor och företag gör mig genuint upprymd!

Spännande! Berätta mer, hur har din resa på Centigo sett ut?

Första åren fokuserade jag på intensiva projektledande roller för att de senaste åren jobba mer långsiktigt med mina kunder och se hur förändringar levererar värde tillbaka över tid. Innan pandemin gjorde jag 2 år inom Hälsa och sjukvård följt av 3 år genom pandemin hos en av Sveriges fantastiska retailers där jag var med och utvecklade deras e-handel! Jag har fördjupat mitt arbetssätt i hur agila värderingar är fundamentet i allt det jag gör. Jag uppskattar när jag får förmånen att jobba med digitalisering i gränslandet mellan verksamhet och IT och hitta agila arbetsformer som skapar värde i hållbara trygga penseldrag oavsett avgränsningar i tid.

Hur skulle du beskriva kulturen på Centigo?

Vår kultur och värdegrund är det som gör att jag stannat kvar länge! Vi jobbar långsiktigt med att hållbart växla upp den fulla potentialen hos oss själva och hos våra kunder. Kulturen är ansvarsfull och transparent precis som jag själv och det är därför det funnits få anledningar till att lämna Centigo. Jag vill påstå att vi är ett agilt företag där vi alla är ledare i vårt gemensamma nätverk! Vi inspirerar varandra, bemöter varandra med värme och professionalism och har få regler men gemensamma värderingar. Hos mina kollegor och i vår kultur hittar jag energin att gå ut och leverera hos mina kunder och ta ett större ansvar.

Tack för att du delar med dig av din resa på Centigo Helena! 💚