Ebba Vidén

Managementkonsult

Höjdpunkterna från Ebbas första tid på Centigo

2018-sep-13 10:07:44

BAM och plötsligt var vi tre veckor (!!!) in i introduktionsprogrammet. Att tiden har gått så snabbt tror jag beror på att vi har så himla roligt. Jag hörde runt bland "programmisarna" om vad som hittills varit höjdpunkterna på introduktionsprogrammet och topp 3-listan blir:


Kickoff

Förra veckan maxades teamkänslan när vi åkte iväg för övernattning på okänd ort. Dagarna fylldes av spännande utbildningar, teambuilding, en hel del line-dance och såklart många skratt. Här skapades minnen tillsammans med dunderkollegor.

 

Den unika kulturen

Att stiga in på kontoret varje morgon ger energi i sig, och att där få mötas av människor som sprider glädje och kunskap gör att vi som nytillskott trivs som fisken i vattnet. Det är inspirerande att omges av kompetenta kollegor som dessutom är så generösa med att dela med sig av sin kunskap.

 

Projekten

Under introduktionsprogrammet ges vi flera tillfällen att delta i projekt och utbildningar. Vi lär oss något nytt inte bara varje dag - utan varje timme som går ;) Att få omsätta det vi lär oss under utbildningarna i projektform är inspirerande och lärorikt.  Här springer tiden förbi.

 

Nu har halva tiden gått och jag ser fram emot kommande halva!

Tags: Växthus_för_människor Karriär Konsultprogrammet Kollektivt_ledarskap