Skip to content
Frida Larsson19 jan 20231 min read

Hur blir man årets Business Wellness-företag 2023?

Den 27:e april går Business Wellness Awards av stapeln på Münchenbryggeriet i Stockholm. På galan samlas företagsledare, entreprenörer och tänkare för att diskutera framtidens företagande. Höjdpunkten på galan är när utmärkelsen Årets Business Wellness-företag delas ut till en av årets tre finalister. Men hur blir man egentligen Årets Business Wellness-företag? Vi bad Georg Warselius, projektledare för nomineringsprocessen att besvara frågan!   

Hej Georg! På Business Wellness Awards kommer vi att utse årets Business Wellness-företag. Vill du berätta mer om utmärkelsen?

Vi vill med utmärkelsen årets Business Wellness-företag uppmärksamma de företag som vi bedömer ha särskilt goda förutsättningar att vara långsiktigt framgångsrika och en positiv kraft i samhället. Med hjälp av galan hoppas vi kunna skapa en inspirerande plats för dialog och diskussion kring framtidens företagande.

Vilka företag kan bli nominerade? 

I år har vi haft en intern nominering där alla anställda inom Centigo och Accigo har fått skicka in sina nomineringar. På www.businesswellness.com och sociala medier har vi har också låtit externa personer nominera företag som de finner inspirerande och som de anser är en positiv kraft i samhället. För att vinna årets Business Wellness-företag krävs det att företaget sticker ut ur mängden och presterar inom en eller gärna flera av perspektiven.

Hur bedöms de nominerade företagen? 

Vi har utvecklat Business Wellness Index - ett ramverk bestående av åtta perspektiv som hjälper oss att beskriva och utvärdera en verksamhets förmåga att utveckla och bibehålla sin konkurrenskraft och lönsamhet samtidigt som det bidrar positivt till samhället. En utvärderingsgrupp gör en första analys av alla nominerade företag och av de som rankas högst går vi vidare till en djupare analys genom intervjuer med företagen. Vi har sedan en jury bestående av externa näringslivsprofiler som väljer ut finalisterna och vinnaren av årets Business Wellness-företag. 

Tack Georg!

Vinnare av årets Business Wellness-företag 2019 var Max Burgers. Vi ser varmt fram emot att utse en ny vinnare på Münchenbryggeriet i Stockholm den 27 april och önskar alla nominerade företag ett stort lycka till!

 

Läs mer om Business Wellness Index

avatar

Frida Larsson

RELATERADE ARTIKLAR