Jesper Norling

Managementkonsult

Jesper överraskades av Centigos feedbackkultur

2018-sep-27 08:25:00

Hallå!

Vi i introduktionsprogrammet har nu bara en vecka kvar och man kan lugnt konstatera att vi haft fem veckor fyllda med otroligt mycket aktiviteter. Att få möjligheten att lära sig så mycket under så kort tid har verkligen varit sjukt kul, men också intensivt. Det har blivit en hel del sena kvällar, men alla har inte handlat om smått nervösa förberedelser inför en viktig presentation. Vi har även svettats i källaren på Ugglan Boule & Bar i en shuffleboard-turnering.

Något som varit genomgående för allt vi har gjort under dessa veckor har varit feedback, vilket jag skulle vilja lyfta. Ständig förändring är något som uppmuntras på Centigo, vilket verkligen speglas av den feedback-kultur som existerar.

Redan första veckan så fick vi ”programmisar” höra våra mer seniora kollegor säga saker som ”hur tyckte ni min föreläsning var?” och ”hur har bemötande från övriga kollegor varit?”. Det spelar ingen roll om du har varit med i tio år eller är inne på din första vecka, dina åsikter kommer alltid efterfrågas och uppskattas.

Här på Centigo ombeds man till och med om feedback, på den feedback man mottagit. Att växa tillsammans tas på allvar, vilket speglas i det faktum att hur man ger feedback också tas på allvar. Vi har lärt oss om vikten av att alltid fråga innan man ger feedback, att ens egna perspektiv är en av många sanningar samt att feedback ska ske så nära inpå situation som möjligt. Att hjälpa varandra bli bättre är helt enkelt väldigt viktigt på Centigo.

Nu återstår bara en vecka innan avslutning på programmet och en väldigt god examens-öl, vi hörs!

/ Jesper Norling

Tags: Växthus_för_människor Karriär Konsultprogrammet