Lisa Lindahl

Managementkonsult

Lisa och Linda är förväntansfulla för vad Konsultprogrammet har att erbjuda

2019-jan-28 10:30:54

Vi har nu precis påbörjat vår andra vecka på Introduktionsprogrammet, som är en del av det treåriga Konsultprogrammet. Tillsammans med åtta andra personer från både Accigo och Perpello kallar vi oss för “TENtaklerna”. Ingen av oss har någon direkt koppling till bläckfiskar, men fyndigt tänkte vi :)

Linda och Lisa heter vi som precis har börjat på Centigo. Vår tid har inletts med fullspäckade dagar bestående av nyttig information, nätverkande och utmanande uppgifter. Vi är otroligt imponerade och glada över det fina välkomnandet som vi har fått, och alla är verkligen måna om att vi ska trivas. Hittills har vi bland annat fått utbildning inom problemlösningsmetodik, produktivitetstips samt fått lösa case. Vi arbetar mycket i grupp och börjar redan känna varandra väl.

Det är helt fantastiskt att få påbörja arbetslivet tillsammans med andra nyutexaminerade personer och göra den här resan tillsammans. Vi är förväntansfulla över vad kommande veckor på programmet har att erbjuda och övertygade om att de kommer vara lärorika och roliga. 

 

 /Linda Abrahamssom & Lisa Lindahl

 

Uppdaterat 2019-02-18: Just nu är ansökningsperioden till Centigos Konsultprogram stängd och öppnar inte igen förrän hösten 2019. Se till att hålla dig uppdaterad på vår blogg och sociala medier där vi kommer att meddela när ansökan öppnar igen!

Tags: Konsultprogrammet