Rushi Gupta

Managementkonsult

Livet som nybliven managementkonsult på Centigo

2019-sep-05 18:40:00

Måndagen den 19 augusti klockan 08.00 möts jag av ett varmt mottagande från mina nya kollegor. I samma stund förstår jag att denna arbetsplats är rätt för mig.

Mitt namn är Rushi Gupta och jag är en av de 14 nya medarbetarna på Konsultprogrammet. Starten på vårt arbete inleds med ett sex veckor långt introduktionsprogram fyllt av intensiva händelser av roliga, lärorika och utmanande situationer. Sammantaget ämnar denna början till att förbereda oss inför det kommande livet som konsulter.

Stöttande mottagande

Nu när jag har slutfört min alldeles första vecka på Centigo känner jag mig redan som en av alla andra här. Detta beror framförallt på den enorma mängden tid och energi som företagets medarbetare valt att investera för att säkerställa att jag får den bästa möjliga ingången.

Matnyttig konsultskola

Redan under den första veckan har vi fått träffa på oräkneliga antal personer, som bland annat har delat med sig av inspirerande föredrag om företagets fundament, värderingsgrund, kultur, strategi, vision och historia. Dessutom har vi fått träna upp en del förmågor genom olika workshops och utbildningar inom bland annat presentationsteknik och caselösning. Som om inte detta vore tillräckligt har vi även fått ta oss an ett fiktivt kundprojekt som pågår under fyra veckor, vilket ryktas innehålla ett antal oberäkneliga, spännande moment.

Som ni säkert förstår har den första veckan på Centigo inneburit oerhört många nya intryck, möten och upplevelser. Samtidigt har det även varit den bästa tänkbara starten på den helt nya livsstilen som konsult. 

Ansökan är just nu stängd och öppnar igen i september, hösten 2020. Vid frågor är du välkommen att kontakta oss på Konsultprogrammet@centigo.se 

Tags: Växthus_för_människor Karriär Konsultprogrammet