Skip to content
Anna Jonsson10 apr 20221 min read

Möt Centigo på Retail Tech 2022

Äntligen öppnas portarna för mässor igen och vi ser fram emot att delta på Retail Tech 2022 den 20–21 april i Kistamässan. Här kommer ni få träffa oss och andra företag från hela branschen. Vår ambition är att tillsammans med er samla kunskap och få en inblick i dagens trender och utmaningar för att kunna påverka och hitta lösningar för att stärka branschens framtid.

Dagens utmaning att navigera från pandemiåren in i det nya retail-landskapet är tuff. Det är tydligt att de företag som på ett snabbt och effektivt sätt kan ställa om sina organisationer och affärsstrategier är de som kommer förbli konkurrenskraftiga och kunna följa med dagens kund in i framtiden.

Retail Tech 2022

Men vad betyder det egentligen att kunna följa kundresan i ett unified commerce system och hur ser framtidens obemannade butik ut? Hur hanterar vi balansen mellan snabba, flexibla och hållbara leveranser i kombination med utmaningarna i försörjning- och inköpskedjan? Det är några av de många frågeställningar som kommer att belysas under dessa dagar.

Under ett och samma tak kommer hela retailbranschen finnas representerade för att lyssna till inspirerande talare, byta erfarenheter och knyta nya affärskontakter där kundupplevelse, supply chain och teknologi är de stora samtalsämnena.

Kom och träffa oss och dela med er av era utmaningar för spännande samtal och dialoger så möter vi framtidens handel tillsammans. Varmt välkommen till vår monter H:01 och till Retail Tech 2022!

avatar

Anna Jonsson

RELATERADE ARTIKLAR