Möt tre av Centigos nya stjärnor

Sedan årsskiftet har vi haft den otroliga ynnesten att välkomna många nya medarbetare till Centigo. Emma, Isabelle och Oscar är sedan februari nya konsulter hos oss inom affärsenheten Change & Customer Excellence, och Oscar med specifikt fokus på energibranschen. Här får vi veta lite om varför de sökt sig till Centigo, om deras bakgrund och vad de ser fram emot.

Varmt välkomna Emma, Isabelle och Oscar! Vad lockade er till Centigo?

Isabelle: Definitivt den entreprenöriella, drivande och engagerande företagskulturen! Redan i rekryteringsprocessen fick jag ett väldigt öppet och varmt intryck av mina kollegor och de intrycken har bara förstärkts när jag har börjat jobba på Centigo.
Oscar: Helt klart den öppna och nyfikna kulturen som Centigo står för. Att få arbeta med kompetenta och sociala kollegor är viktigt för mig!
Emma: Jag hört så mycket bra om Centigo från vänner och bekanta som lockade mig; det entreprenöriella, det inkluderande och ambitionsdrivna ledarskapet och många spännande kunder. Så det ville jag såklart själv uppleva!

Vad har ni gjort innan ni började på Centigo?

Oscar: Sedan examen sommaren 2019 har jag drivit ett forskningstungt startupföretag inom energibranschen med fokus på industri och offentlig sektor.
Isabelle: Jag har arbetat som IT-konsult tidigare och haft roller som förändringsledare och teknisk projektledare inom retail. Jag har också varit verksam inom offentlig sektor och fortsatt varit förändringsledare vid systemimplementeringar men även agil coach och drivit den agila förändringsresan. Hjärtat har alltid bankat extra för förändringsledning och det agila arbetssättet!
Emma: Nu senast kommer jag från Influence och Influence People där jag jobbat som organisations- och managementkonsult. Jag har främst arbetat med ledningsgruppsutveckling och målsättningar, men även varit med i större transformationsprojekt och jobbat med förändringsledning i globala bolag i Sverige och internationellt.

Vad ser du fram emot?

Isabelle: Jag ser fram emot att lära känna mina nya kollegor inom affärsenheten Change & Customer Excellence och hela Centigo. Framöver ser jag fram emot att utvecklas i min roll som förändringsledare och få arbeta med mer komplexa förändringar i organisationer. Jag ser mig därför i uppdrag hos kunder där jag får vara med och driva igenom stora och kanske svåra förändringar både kopplat till det agila arbetssättet, systemimplementeringar och kulturfrågor.
Oscar: Jag ser fram emot att få lära mig mer av och om andra typer av branscher utanför energibranschen som jag själv har bakgrund inom. Jag tror vi har mycket att lära av varandra. Jag hoppas även kunna växa mina egna idéer om möjliga affärsutvecklingsområden.
Emma: Just att jobba mer hands on med förändringsledning och vara närvarande i organisationerna. Jag vill komma närmre där förändringen faktiskt sker och jobba med de utmaningarna på en operativ nivå.

Vill du dela med dig av något vi inte redan visste om dig?

Isabelle: Jag har vunnit SM i handboll och är en ostälskare utan dess like!
Oscar: Har ett tremannaband som spelar klassiska rockdängor då och då.
Emma: Jag älskar att vara kreativ och är en pyssel-periodare. Jag virkar, stickar, målat och syr… Drömmen är att ha en egen ateljé. Jämställdhet är en viktig fråga för mig, och jag har precis börjat utforska jämställda investeringar i start-ups!

Tack alla tre och varmt lycka till i era nya roller!