Jesper Norling

Managementkonsult

20 grymma studenter tog sig an våra kunders utmaningar

2019-apr-25 17:01:00

 

theNursery_event_20190412

 

För två veckor sedan ställde sig en samling modiga studenter framför Centigo's Dragons' Den och som de levererade! Det fantastiska teamet från 180 Degrees Consulting Luleå visade stor entreprenörskraft och problemlösningsförmåga när de pitchade innovativa lösningar på flera av våra kunders problem.

 

theNursery_linkedin

 

Vill du att topptalanger från olika universitet ska arbeta fokuserat med ett av dina företags utmaningar? Vi på Centigo bjuder regelbundet in Sveriges vassaste studenter till event där de får lära sig kreativ problemlösning och skapa innovativa lösningar med hjälp av Design Thinking och Lean Startup. Det kan handla om att minska returer, minska matsvinn, differentiera sig mot konkurrenter eller andra utmaningar som gärna är konsumentnära. Kontakta Elias Björnestål på elias.bjarnestal@centigo.se eller skriv en kommentar om du vill att vi genererar idéer till just ert företag.

Vill ni genomföra liknande workshops fast internt på ert företag? Spana in vilka workshops vi erbjuder på workshops.centigo.se.

 

 

Tags: Karriär The_nursery Entreprenörskap


Liknande artiklar

No tag present