Skip to content
Centigo30 jun 20222 min read

Ny stjärnrekrytering till Centigo - Melissa Shelley Höjwall

I augusti välkomnar vi Melissa Shelley Höjwall till Centigo! Melissa kommer att leda Centigos affärssatsning mot HR-transformation och kliver in i rollen som Senior Business Lead inom affärsenheten Business Transformation. Melissa kommer senast från rollen som Director Customer Experience på ADITRO där hon var ansvarig för affärsområdet Consulting, som stöttar kunder med att införa och implementera Aditros HR- och lönelösningar. Hon startade sin karriär på Accenture och har sedan dess bland annat arbetat på Bonava där hon var koncernansvarig för Projekt- och förändringsledning. 

Hej Melissa! Berätta, varför valde du Centigo?

Jag lärde känna Centigo under många år som nöjd kund och beställare. Centigo har en modern och unik kultur. En kultur som bygger på självledarskap och att bidra med Business Wellness till våra kunder.

Vilka uppdrag ser du fram mot att jobba med på Centigo?

Jag ser fram emot att fortsätta att vara ett stöd för kunder som vill ta sin medarbetarupplevelse till nästa nivå, exempelvis inom processutveckling, HR-digitalisering eller utveckling av företagskulturen.

Vad kommer du att tillföra till Centigo och vår nya affärssatsning?

Förändringsledning i digitaliseringsresor är det som jag brinner allra mest för och därför också min främsta styrka. Konkreta lärdomar och erfarenheter som samlats när jag drivit HR-transformation både som konsult och i olika linjeroller. Jag hoppas bidra till och växa det begåvade och härliga team som redan jobbar med HR-digitalisering på Centigo. Hör gärna av dig till mig om du är intresserad av att joina vårt team, eller om du har tips på bra kandidater.

Centigos fortsatta satsning inom området HR-transformation

Centigo har lång och bred erfarenhet av förändringsledning inom HR och Digital People Management. Robert Lagerqvist, Partner på Centigo, berättar att rekryteringen av Melissa går i linje med Centigos fortsatta satsning inom området HR-transformation. ”Vi ser en kontinuerligt ökande efterfrågan från våra kunder om stöd i att driva förändring inom HR-området, både vad avser processeffektivisering och införande av systemstöd. I takt med digitaliseringen öppnas även möjlighet att arbeta mer insiktsdrivet för att stötta verksamheten i avgörande beslut."

Vidare berättar Robert: "Med snart 20 år i branschen är Melissas erfarenhet och kunskap en stor tillgång för Centigos fortsatta satsning inom förstudier och implementering av moderna HR-lösningar. Hon är en erfaren förändringsledare med lång erfarenhet av att driva komplexa, internationella och tvärfunktionella förändringsprojekt och vi ser framemot att med Melissa ombord kunna leverera ännu högre värde till våra kunder inom detta område”.

Varmt välkommen till Centigo Melissa, vi ser framemot att fortsätta utveckla Centigos affärssatsning mot HR-transformation tillsammans med dig!

Melissa Shelley Höjwall-4

Kontakta Melissa Shelley Höjwall

 067A5961

Kontakta Robert Lagerqvist

avatar

Centigo

RELATERADE ARTIKLAR