Johan Lindstrand

Managementkonsult

Sök till Centigos Konsultprogram för nyutexaminerade

2018-sep-19 12:27:23

Vill du jobba på ett företag som drivs helt utan chefer och som ger dig möjlighet att utvecklas utifrån din ambition? Vi söker dig som vill vara en del av en ambitionsdriven kultur som präglas av entreprenörsanda där du får vara med och skapa värde i utmanande förändringsarbeten hos våra kunder. 

Vad är Centigos Konsultprogram?

Till Centigos framgångsrika konsultprogram söker vi dig som vill utvecklas i en professionell och entreprenörsdriven omgivning. Som konsult inleder du din tid på Centigo med ett sex veckor långt introduktionsprogram där teoretisk utbildning blandas med praktiska moment. Du får en introduktion till Centigo och din blivande roll som managementkonsult, utbildning i projektarbete, affärssystem, presentationsteknik samt andra metoder och verktyg som du har användning för i ditt arbete som managementkonsult.  

Kunskaperna från introduktionsprogrammet tar du med dig till första uppdraget där du tillsammans med erfarna kollegor är med och bidrar till våra kunders framgång. Praktisk projekterfarenhet i kombination med regelbundna utbildningar under konsultprogrammets tre år ger dig de rätta förutsättningarna att utvecklas till en framgångsrik managementkonsult på Centigo. 

Varje affärsområde erbjuder specifik spetskompetens i att driva och stötta kritiska förändringsprojekt, i vilka verksamhetsutveckling, affärssystem och projektledning ofta är nyckelkomponenter. I uppdragen arbetar vi långsiktigt tillsammans med kundens organisation och medarbetare, vilket vi anser skapar goda förutsättningar för förankring, engagemang och resultat.   

Vilka är vi?

Centigo är ett managementkonsultbolag som hjälper ledande företag och organisationer genom kritiska förändringsprojekt. Business Wellness® är vårt sätt att se på vad som kännetecknar framgångsrika företag och hur de skapas. Detta synsätt tillämpar vi såväl i våra uppdrag som i vår strävan att skapa marknadens mest attraktiva konsultpartner. Sedan starten 2002 har vi haft en god tillväxt vilket gör att vi idag är ca 290 medarbetare och vi blir ständigt fler. 

Vem söker vi?

Vi söker dig som har en akademisk examen, exempelvis civilingenjör eller civilekonomDet är även meriterande om du har arbetat extra parallellt med dina studier. Våra kunder är krävande och vet att vi alltid levererar med högsta kvalitet, vilket ställer höga krav på våra managementkonsulter. Vi förutsätter därför att du är driftig och inte tvekar att lägga i en extra växel då det behövs. Du behöver ha god social förmåga, tycka om att arbeta i team, vara självgående och initiativrik. Då IT har en betydande roll i våra kunders verksamheter och är en komponent i många av våra uppdrag är det viktigt att du är intresserad av att lära dig mer om detta. Du ska vara redo att arbeta i projekt även utanför Stockholm.  

Hur gör du för att ansöka?

Just nu går det inte att ansöka till Konsultprogrammet. Nästa tillfälle att ansöka äger rum i februari 2019. Vill du få en påminnelse om när det är dags? Och dessutom tips inför din ansökan? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för student.

Ja, jag vill få Centigos nyhetsbrev för studenter

För mer information kontakta Johan Ulander, johan.ulander@centigo.se 

Tags: Växthus_för_människor Konsultprogrammet