Sök till Centigos Konsultprogram för nyutexaminerade

2019-jan-20 20:40:00

Vill du jobba på ett företag som drivs helt utan chefer och som ger dig möjlighet att utvecklas utifrån din ambition? Vi söker dig som vill vara en del av en ambitionsdriven kultur som präglas av entreprenörsanda där du får vara med och skapa värde i utmanande förändringsarbeten hos våra kunder. 

Vad innebär Centigos Konsultprogram?

Till Centigos framgångsrika konsultprogram söker vi dig som vill utvecklas i en professionell och entreprenörsdriven omgivning. Som konsult inleder du din tid på Centigo med ett sex veckor långt introduktionsprogram där teoretisk utbildning blandas med praktiska moment. Du får en introduktion till Centigo och din blivande roll som managementkonsult, utbildning i projektarbete, affärssystem, presentationsteknik samt andra metoder och verktyg som du har användning för i ditt arbete som managementkonsult.  

Kunskaperna från introduktionsprogrammet tar du med dig till första uppdraget där du tillsammans med erfarna kollegor är med och bidrar till våra kunders framgång. Praktisk projekterfarenhet i kombination med regelbundna utbildningar under Konsultprogrammets tre år ger dig de rätta förutsättningarna att utvecklas till en framgångsrik managementkonsult på Centigo. 

Centigo består av olika affärsenheter (Business Units) som erbjuder specifik spetskompetens i att driva och stötta kritiska förändringsprojekt i vilka verksamhetsutveckling, affärssystem och projektledning ofta är nyckelkomponenter. I uppdrag arbetar vi tvärfunktionellt över de olika affärsområdena för att tillsammans med kundens organisation och medarbetare skapa långsiktigt värdefulla lösningar, vilket vi anser skapar goda förutsättningar för förankring, engagemang och resultat. Om du önskar jobba med oss söker du till Centigo. Om du då går vidare i processen kommer du att bli föreslagen en affärsenhet som vi tror är passande för dig och din ambition.

Vilka är vi?

Centigo är ett managementkonsultbolag som hjälper ledande företag och organisationer genom kritiska förändringsprojekt. Business Wellness® är vårt sätt att se på vad som kännetecknar framgångsrika företag och hur de skapas. Detta synsätt tillämpar vi såväl i våra uppdrag som i vår strävan att skapa marknadens mest attraktiva konsultpartner. Sedan starten 2002 har vi haft en god tillväxt vilket gör att vi idag är ca 290 medarbetare och vi blir ständigt fler. 

Våra förväntningar på dig

Vi söker dig som har en akademisk examen, exempelvis civilingenjör eller civilekonom. Det är även meriterande om du har arbetat extra parallellt med dina studier. Våra kunder är krävande och vet att vi alltid levererar med högsta kvalitet. Vi förutsätter därför att du är driftig, ambitionsdriven och pålitlig och inte tvekar att lägga i en extra växel då det behövs. Du behöver ha god social förmåga, tycka om att arbeta i team, vara självgående och initiativrik. Då IT har en betydande roll i våra kunders verksamheter och är en komponent i många av våra uppdrag är det viktigt att du är intresserad av att lära dig mer om dettaVi värdesätter även kompetensutveckling och ser därför gärna att du är nyfiken, utvecklingsorienterad och prestigelös. Du ska vara redo att arbeta i projekt även utanför Stockholm. 

Hur gör du för att ansöka?

Uppdaterat 2019-02-18: Just nu är ansökningsperioden till Centigos Konsultprogram stängd och öppnar inte igen förrän hösten 2019. Se till att hålla dig uppdaterad på vår blogg och sociala medier där vi kommer att meddela när ansökan öppnar igen!

 

För mer information eller vid frågor kontakta konsultprogrammet@centigo.se

Tags: Växthus_för_människor Konsultprogrammet