Sök till Centigos Konsultprogram för nyutexaminerade

2019-sep-16 00:01:00

Vill du jobba på ett företag som drivs helt utan chefer och som ger dig möjlighet att utvecklas utifrån din ambition? Vi söker dig som vill vara en del av en ambitionsdriven kultur som präglas av entreprenörsanda där du får vara med och skapa värde i utmanande förändringsarbeten hos våra kunder

Vad är Centigos Konsultprogram?

Till Centigos framgångsrika Konsultprogram söker vi dig som vill utvecklas i en professionell och entreprenörsdriven omgivning. Som konsult inleder du din tid på Centigo med ett sex veckor långt Introduktionsprogram där teoretisk utbildning blandas med praktiska moment. Du får en introduktion till Centigo och din blivande roll som managementkonsult, utbildning i projektarbete, affärssystem, presentationsteknik samt andra metoder och verktyg som du har användning för i ditt arbete som managementkonsult.

Kunskaperna från Introduktionsprogrammet tar du med dig till ditt första uppdrag där du tillsammans med erfarna kollegor är med och bidrar till våra kunders framgång. Praktisk projekterfarenhet i kombination med regelbundna utbildningar under Konsultprogrammets tre år ger dig de rätta förutsättningarna att utvecklas till en framgångsrik managementkonsult på Centigo.

Centigo består av olika affärsområden (Business Units) som erbjuder specifik spetskompetens i att driva och stötta kritiska förändringsprojekt i vilka verksamhetsutveckling, affärssystem och projektledning ofta är nyckelkomponenter. I uppdrag arbetar vi dock tvärfunktionellt över de olika affärsområdena för att tillsammans med kundens organisation och medarbetare skapa långsiktigt värdefulla lösningar, vilket vi anser skapar goda förutsättningar för förankring, engagemang och resultat. Om du önskar jobba med oss söker du till Centigo och blir under rekryteringen mer introducerad för våra olika affärsområden där du tillsammans med en av våra medarbetare kommer att hitta ett passande affärsområde för dig och din ambition.

Vilka är vi?

Centigo är ett managementkonsultbolag som hjälper ledande företag och organisationer genom kritiska förändringsprojekt. Business Wellness® är vårt sätt att se på vad som kännetecknar framgångsrika företag och hur de skapas. Detta synsätt tillämpar vi såväl i våra uppdrag som i vår strävan att skapa marknadens mest attraktiva konsultpartner. Sedan starten 2002 har vi haft en god tillväxt vilket gör att vi idag är ca 290 medarbetare och ständigt blir fler.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har en akademisk examen, exempelvis civilingenjör eller civilekonom. Det är även meriterande om du har arbetat extra parallellt med dina studier. Våra kunder är krävande och vet att vi alltid levererar med högsta kvalitet, vilket ställer höga krav på våra managementkonsulter. Vi förutsätter därför att du är driftig och inte tvekar att lägga i en extra växel när det behövs. Du behöver ha god social förmåga, tycka om att arbeta i team, vara självgående och initiativrik. Då IT har en betydande roll i våra kunders verksamheter och är en komponent i många av våra uppdrag är det viktigt att du är intresserad av att lära dig mer om detta. Du ska vara redo att arbeta i projekt även utanför Stockholm.

Hur gör du för att ansöka?

Ansök till Konsultprogrammet med start våren 2020

Ansök till Konsultprogrammet med start hösten 2020


OM REKRYTERINGSPROCESSEN

Som en del av ansökningsprocessen till Centigos konsultprogram kommer du som söker att få göra två onlinetester. Ett personlighetstest som tar ca 15 minuter samt ett problemslösningstest som tar ca 20 minuter. Vi använder oss av tester för att säkerställa en träffsäker och rättvis rekryteringsprocess då testerna hjälper oss att identifiera din potential och minskar risken för diskriminering. Vårt första urval baseras på dina resultat från testerna i kombination med din utbildning och tidigare erfarenhet. Testerna kommer du att få tillgång till via mail efter att du har skickat in din ansökan och de måste genomföras inom en vecka efter att ansökan har skickats.

Om du går vidare i rekryteringsprocessen så kommer du att bli inbjuden till rekryteringsdag på vårt kontor i Stockholm, där du får möjlighet att träffa våra medarbetare, lära känna Centigo lite närmare och testas på fler förmågor. För de som går vidare från rekryteringsdagen väntar sedan slutintervju.

För mer information eller vid frågor kontakta konsultprogrammet@centigo.seTags: Växthus_för_människor Konsultprogrammet