Sök till Centigos Konsultprogram för nyutexaminerade!

Vill du jobba på ett företag som drivs helt utan chefer och som ger dig möjlighet att utvecklas utifrån din ambition? Vi söker dig som vill vara en del av en ambitionsdriven kultur som präglas av entreprenörsanda där du får vara med och skapa värde i utmanande förändringsarbeten hos våra kunder.

Vad är Centigos Konsultprogram?

Vårt treåriga Konsultprogram syftar till att skapa branschens vassaste konsulter. Programmet inleds med fem veckor av bl. a. utbildningar, inspirationsföreläsningar och kundcase. Därefter får du återkommande utbildning och coaching samtidigt som du jobbar i spännande projekt tillsammans med engagerade och drivna kollegor. Vi söker medarbetare till våra kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö med start hösten 2023 eller våren 2024.

Vilka är vi?

Vi är ovanligt engagerade människor med en unik kombination av spetskompetens och förändringskraft och är idag cirka 250 medarbetare. 

Vi vitaliserar företag genom förändring. Förmågan att kunna förändras och utvecklas utan att förlora momentum är idag den viktigaste faktorn för ett framgångsrikt företag. Centigo är ett konsultbolag som vägleder företag och organisationer genom kritiska förändringsprojekt. Vi bygger en långsiktig verksamhet baserad på en genuin tro på människan och dess förmågor.

Hur gör du för att ansöka till Konsultprogrammet?

Ansökan till Konsultprogrammet är för närvarande stängd och öppnar åter hösten 2023. Vid frågor är du varmt välkommen att maila konsultprogrammet@centigo.se