Sök till Centigos Talangprogram

Om Centigos Talangprogram

Programmet riktar sig till studenter som har 1–2 år kvar av sina studier inom relevanta utbildningar såsom civilingenjör, ekonomi eller liknande. Talangprogrammet pågår under vårterminen 2023 och vi träffas en gång i månaden med start i februari. Träffarna äger rum under eftermiddagar och kvällar på vårt kontor som är beläget mitt i centrala Stockholm.

Genom programmet får du delta i inspirerande workshops och presentationer som rör konsultyrket. Under dessa tillfällen får du också möjlighet att skapa kontakter i arbetslivet såväl som med andra drivna studenter. Träffarna avslutas med mat, dryck och härligt häng. Du tilldelas dessutom en mentor från Centigo som löpande under programmet erbjuder vägledning och coachning. Det går alldeles utmärkt att kombinera Talangprogrammet med heltidsstudier eller annan sysselsättning.

Fördelar med Talangprogrammet

  • En värdefull erfarenhet inför arbetslivet och framtida jobbsökande – Utöver ett större nätverk inom arbetslivet får du möjlighet att fördjupa dig i de verktyg som används dagligen av oss i branschen.

  • En personlig mentor – Mentorskapet är ett utbyte där mentorn delar med sig av sina erfarenheter och du får möjlighet att diskutera dina intresseområden och ambitioner. Syftet är att erbjuda dig den stöttning du behöver.

  • Unik inblick i managementkonsultyrket och Centigo – Träffarna kommer bland annat kretsa kring aktuella ämnen som vi möter varje dag ute hos våra kunder.

Så ansöker du

  1. Skicka in ansökanDu skickar in en ansökan till oss med dina betyg, ditt CV och personligt brev..

  2. Gör onlinetester – Du svarar på ett personlighetstest och ett problemlösningstest som hjälper oss att identifiera din potential och som minskar risken för diskriminering.

  3. Intervju och case – I det sista steget av ansökningsprocessen träffar du en av våra medarbetare under en digital intervju där du även får lösa ett mindre case.

Ansökan till Talangprogrammet är för närvarande stängd. Vid frågor är du varmt välkommen att maila talangprogrammet@centigo.se.