From reading and comprehending a document to acting on a piece of information, your robot can do it all!

Posted by Neelima Misra on 2018-nov-07 15:18:39

When everyone is talking about going digital, many like me who loved paper books when growing up, will still like to go back to those good old days. I loved the smell of paper and still buy paper books.

Tags: Automation AI Robotic Process Automation Nydanande_teknik_och_affärsmodeller

Smarta högtalare – konsumentens nya assistent

Posted by Rickard Merino on 2018-sep-12 09:28:10

Smarta högtalare med röstigenkänning har potential att i grunden förändra vårt sätt att jämföra produkter och vårt sätt att göra inköp på nätet. En av grundpelarna till det förväntade genombrottet är att det är naturligare för oss människor att utbyta information muntligt än via text. Adaptionen av röststyrning har ökat dramatiskt i takt med att artificiell intelligens (AI) och teknologin för röstigenkänning har blivit alltmer sofistikerad (https://geomarketing.com).

Tags: Retail Virtual Assistant Customer_Excellence Kundinsikt AI

Skapa affärsvärde genom artificiell intelligens

Posted by Silvia Kakembo on 2018-jul-06 07:20:00

Vår ambition är att göra Sveriges kortaste affärspodd där du som lyssnar kan få en snabb inblick i de senaste affärs- och tekniktrenderna. I vårt andra avsnitt har vi tre gäster: Eva-Lena Lengqvist och Rebecka Birgersson som är AI-experter på Centigo samt Göran Lindsjö som är regeringens rådgivare i frågor om artificiell intelligens och verksam hos Governo. Tillsammans guidar de dig från att bara känna till AI som ett "buzzword" till att förstå hur du kan använda artificiell intelligens för att skapa värde i ditt företag.

Tags: Centigopodden Affärsutveckling Digitalisering AI Robotics

Digital och mänsklig kundservice – går det?

Posted by Albin Johansson on 2018-jul-05 07:00:00

Hur kan digitalt bli mänskligt? Vi måsta börja med att förstå skillnaden på mänskligt och en faktisk människa. En virtuell assistent kan verka mänsklig fast den bara är virtuell, och vice versa.

Tags: Customer_Excellence Customer Service Online_communities AI ChatBot

Få hävstång på Big Data via AI, IoT & robotik

Posted by Silvia Kakembo on 2018-jun-27 10:35:00

Du har säkert hört talas om att vi i framtiden kommer att behöva bli bättre på att utnyttja tekniska ekosystem. I det här avsnittet pratar vi om hur du kan skapa värde genom att kombinera den data du har med flertalet andra tekniker. 

Tags: Centigopodden IoT AI Big_Data Robotics Nydanande_teknik_och_affärsmodeller

Meet the women changing the face of AI

Posted by Ludvig Millfors on 2018-maj-24 10:55:00

For the past years a large number of our consultants have dug deeper and deeper into the possibilities of Artificial Intelligence. After years and countless meetings with tech companies in Israel, Japan, America and Sweden we have landed a clear point of view of both opportunities and pitfalls.

Tags: AI Women in tech

How to build your AI on a solid data foundation

Posted by Neelima Misra on 2018-apr-11 11:00:00

Thanks to Artificial Intelligence (AI) and its promise to transform the creative process of humans by augmenting and assisting it with smarter tools we are in an era where every business will eventually be intelligence business. However, many of us struggle to understand how artificial intelligence, big data and analytics are related and how they are going to coexist.

Tags: AI Nydanande_teknik_och_affärsmodeller Digitalisering Affärsutveckling Big_Data

Att uppfostra en AI-robot – fem tips

Posted by Eva-Lena Lengqvist on 2018-mar-27 10:30:00

Att utveckla och träna upp en AI, eller artificiell intelligens, kan på många punkter liknas vid att uppfostra ett barn. En AI har förmågor som vanligtvis kräver mänsklig intelligens, så det är kanske inte så konstigt att det finns beröringspunkter. Ett barn lär sig kontinuerligt genom att utforska och experimentera, vilket även den nya generationens AI gör.

Tags: AI Nydanande_teknik_och_affärsmodeller Digitalisering Affärsutveckling

Kom igång med AI – fyra enkla steg!

Posted by Rebecka Birgersson on 2018-feb-05 10:30:00

Det skrivs otroligt mycket om AI just nu och flera artiklar målar upp en dramatisk bild av hur ”maskinerna” kommer att ta över våra samhällen och arbeten. Många talar om en ”AI revolution” och likställer den med intåget av elektriciteten. Och visst är det något stort som är på väg att hända – samtidigt som många organisationer känner att de har händerna fulla bara med att uppdatera sin hemsida. Men det är inte så svårt eller komplicerat att komma igång som det kanske verkar!

Tags: AI Nydanande_teknik_och_affärsmodeller

Centigo välkomnar ny Big Data-expert, Sudipa DuttaRoy!

Posted by Silvia Kakembo on 2017-okt-16 10:58:00

Sudipa DuttaRoy är ny på Centigo. Sudipa är expert på Big Data och det som brukar kallas "analytics". Jag passade på att ställa några frågor till henne om hur hon kan hjälpa Centigos kunder och varför hon valde just Centigo.

Tags: Växthus_för_människor Karriär AI Chefslöst Strategi

Populära

Posts by Tag

see all