4 snabba med managementkonsulten Martin Koskela

Posted by Diden Tiwana on 2019-okt-09 16:47:00
  • Martin Koskela är konsult på Centigo med fokus på energifrågor och berättar om varför han kom till Centigo, och vad han brinner för i sitt arbete.

Tags: Digitalisering Förändringsledning Energibranschen Managementkonsult

Energibranschens förvandling till kundvänlig och klimatsmart

Posted by Cecilia Stensson on 2019-mar-25 17:01:00

För att lyckas med energiomställningen ställs krav på snabba förändringar inom energibranschen! I detta avsnitt diskuterar konsulter från Centigo om energibranschens roll för att nå klimatmålen. Samtalen kretsar kring vad aktörer i branschen måste förändra för att överleva den tekniska och marknadsmässiga decentraliseringen. Ökat kundfokus och tydligare partnerskap är huvudingredienser för att konkurrera i en bransch med nya aktörer, tekniska lösningar och osäkra politiska förutsättningar. Vi avslutar avsnittet med några glödheta tips till Sveriges energiminister som vi hoppas att han tar med sig in i det politiska arbetet.

Tags: Energibranschen

Vad blockchain borde handla om för energibranschen

Posted by Misho Chigrichenko on 2019-jan-15 17:45:00

Både Diden Tiwana och Misho Chigrichenko tillhör energiteamet på Centigo och brinner för energibranschens utveckling utifrån varsitt perspektiv. Diden har lång erfarenhet av förändringsledning i energibranschen. Här intervjuar han kollegan Misho som har fördjupat sig i hur blockkedjeteknik (blockchain) kan användas i energibranschen. 

Tags: Blockchain Energibranschen Smart City

Collaborating to Realise the Benefits of Blockchain Technology

Posted by Alexander Danson on 2018-sep-21 08:20:00

The Blockchain and Bitcoin conference, at Berns Salonger, Stockholm gathered on the 11th September to discuss the current state of the industry. The hype may have lulled since last year, but the interest from those enthusiastic about the essence of this technology is still strong.

Tags: Digitalisering Financial_Services Blockchain IoT Energibranschen

Centigo är med och förvandlar elmarknaden

Posted by Ellen Bergh on 2018-sep-03 09:42:00

Grattis Diden Tiwana! Du har just fått förtroende att stötta Svenska kraftnät i deras förändringsresa gällande etableringen av den svenska Elmarknadshubben. Vad går uppdraget ut på?

Tags: Hållbarhet Förändringsledning Energibranschen Business_Transformation

Ökad förändringskraft inom energisektorn

Posted by Ellen Bergh on 2018-maj-15 10:30:00

Förändring sker på alla nivåer i energisektorn – från förordningar på EU-nivå till utveckling av specifik teknologi för fjärravläsning av energimätare. Förändringar sker snabbt och påverkar många aktörer på många olika nivåer; stora och små företag och organisationer, offentlig sektor, branschorganisationer och konsumenter.

Tags: Förändringsledning Energibranschen

Populära

Filter

see all