Centigo + UX = äntligen

Posted by Simon Davidsson on 2019-feb-10 17:19:00

Välkommen Richard Kårström och Mårten Fuxe Barkvall, våra två nya UX-designers. Vilka kunskaper och erfarenheter kommer ni att tillföra Centigos kunder? 

— Att kunna designa en produkt så att det blir en positiv upplevelse att använda den från början till slut har blivit viktigare än någonsin, framförallt i en digital värld där produkterna är extremt komplexaDesign är en del av en större process och måste samverka med både affär och IT vill vi utveckla UX-design som en integrerad del av vår existerande organisation och erbjudande, säger Mårten. 

Tags: Karriär Getting_things_done Innovation Agile Customer_Experience UX-design

Öka din personliga produktivitet med GTD-metodiken

Posted by Silvia Kakembo on 2018-aug-21 10:30:00

Vad kan du göra för att öka din personliga produktivitet och få en mer effektiv vardag? I det här avsnittet av Centigopodden får vi ta del av GTD-metodiken (Getting things done). Pontus Axelsson har jobbat med GTD-metodiken i nästan 10 år och är expert på personlig produktivitet. I avsnittet introducerar han dig till några enkla knep som gör dig mer beredd på att hantera alla de göromål som dyker upp i en stressig vardag.

Tags: Växthus_för_människor Projektledning Getting_things_done Centigopodden

Det är inspirerande att vara omringad av engagerade kollegor!

Posted by Liv Eriksson on 2017-sep-26 08:59:20

Veckorna flyger förbi och nu är redan vecka 5 av 6 på Introduktionsprogrammet avklarad! Det börjar smått pratas om vad som händer efter nästa vecka. Då ska vi ta klivet ut ur den ”bubbla” vi levt i under de senaste veckorna och börja leverera i Centigos kundprojekt. Minst sagt spännande! Likt tidigare veckor har även denna vecka blandats med föreläsningar, styrgruppsmöten och sociala aktiviteter.

Tags: Växthus_för_människor Konsultprogrammet Getting_things_done

Populära

Filter

see all