• Det finns inga förslag eftersom sökfältet är tomt.

Halsa Sjukvard

Alla artiklar

Key enablers to succeed in the life science industry

The life science industry is boiling. The industry has been in the spotlight during the Covid-19 pandemic, and demonstrated its impressive capabilities, with the vaccine development as the clearest ...

Fyra snabba med Henrik Löfgren

Henrik är managementkonsult inom Health & Public och berättar om varför han kom till Centigo och vad han brinner för i sitt arbete.

Låt inköparen komma in

Det är ett mantra hos upphandlare, och de som jobbar med inköp privat, att man vill vara involverad tidigt i alla projekt. I dagens blogg ska vi försöka förklara varför.

4 snabba med Pamela Lahti

Pamela Lahti är nybliven managementkonsult inom Health & Public. Nu berättar hon om varför hon valde att börja på Centigo och vad hon brinner för i sitt arbete.

4 snabba med Daniel Nyborg

Daniel Nyborg är nybliven managementkonsult inom Health & Public och berättar om varför han började på Centigo och vad han brinner för i sitt arbete.

Säkerhet i offentlig upphandling

I dagens blogg resonerar Christian och Hans om säkerhetsskydd och upphandling. Vi har precis firat nationaldagen här i Sverige, så när man får möjlighet att publicera en blogg så tätt in på, så känns ...

4 snabba frågor med Sarah Rosendahl

Sarah Rosendahl är managementkonsult inom Health & Public och berättar om varför hon kom till Centigo och vad hon brinner för i sitt arbete.

4 snabba frågor med Carl Johan Johansson

Vad lockade dig att börja på Centigo? Efter mer än 15 år som egenföretagare och konsult sökte jag ett sammanhang för att utforska nya möjligheter och kanske framför allt för att bli del av något ...

Om förhandlat förfarande utan föregående annonsering

Det brukar sägas att, ”En ny upphandlare godtar inte några skäl till förhandlat förfarande utan föregående annonsering, en mer erfaren vet att det finns goda grunder att göra det.” Men jag vill ...

4 Snabba med Hans Engström

Hans Engström är managementkonsult inom Health & Public och berättar om varför han kom till Centigo och vad han brinner för i sitt arbete.