Årets konsult, Hedda Sköld Nilsson!

Posted by Mattias Bergström on 2021-jul-05 23:30:00

För drygt tre år sedan började Hedda Sköld Nilsson på Centigo i vår affärsenhet Strategy & Tech. Sedan dess har hon jobbat med ett flertal olika kunder inom både privat och offentlig sektor. Uppdragen har varit av olika karaktär men alla har inneburit en resa från mindre uppgifter till ett ökat förtroende och projekt med mer och mer ansvar. Efter växande ansvar och mycket positiv feedback från kunderna och kollegorna kammade hon i år hem det fina intyget från Centigo – utnämnandet till Årets konsult!

Tags: Konsultprogrammet

Sök till Centigos Konsultprogram för nyutexaminerade!

Posted by Ellen Kronstam on 2021-jan-11 00:01:00

 

Ansökan till Konsultprogrammet är för närvarande stängd och öppnar åter hösten 2021. Vid frågor är du varmt välkommen att maila konsultprogrammet@centigo.se

Vill du jobba på ett företag som drivs helt utan chefer och som ger dig möjlighet att utvecklas utifrån din ambition? Vi söker dig som vill vara en del av en ambitionsdriven kultur som präglas av entreprenörsanda där du får vara med och skapa värde i utmanande förändringsarbeten hos våra kunder.

Tags: Växthus_för_människor Karriär Konsultprogrammet

Årets konsult, Oskar Ohlsson

Posted by Jesper Ankeraa on 2020-jun-22 07:00:00

För drygt tre år sedan började Oskar Ohlsson på Centigo i vår affärenhet, Retail. Sedan dess har han jobbat hos två kunder inom retail och särskilt mot dagligvarubranschen. Efter växande ansvar, stort förtroende och positiv feedback från kunderna kom det fina intyget från Centigo - utnämnandet till Årets konsult.

Tags: Konsultprogrammet Retail Managementkonsult

Vad innebär det att arbeta på ett ambitionsdrivet företag?

Posted by Maja Andersson on 2020-feb-04 20:00:00

För ganska exakt ett år sedan stod jag inför valet av hur jag ville inleda mitt framtida arbetsliv. Ju fler alternativ som dök upp, desto mer började jag reflektera över vad som var viktigt för mig och var jag skulle ges både möjlighet och utrymme att utvecklas. Den öppna och ambitionsdriva kulturen som är en del av Centigos fundament är en av anledningarna till att mitt val landade just här. Hur vi arbetar på Centigo grundar sig i att ambition och eget ansvar ska styra din utveckling. Detta ger dig frihet och möjlighet att redan från start påverka din utveckling.

Tags: Växthus_för_människor Karriär Konsultprogrammet

Mina 3 bästa tips inför rekryteringsdagen på Centigo

Posted by Fanny Ekman on 2020-jan-27 22:00:00

Står du, som så många andra innan dig, på studietidens rand och funderar över hur livet kommer se ut efter examen och hur vägen dit egentligen ska gå? Vad för jobb ska du söka och hur ska du överleva alla dessa rekryteringsdagar och intervjuer? Då är du precis där jag var för ungefär ett år sen, aningen förvirrad… Men förhoppningsvis har du tagit steget och sökt till Centigos Konsultprogram, klarat av testerna och undrar nu vad som väntar. För att göra dig bättre förberedd inför rekryteringsdagen, och kanske minska nervositeten lite, så vill jag dela mina tre bästa tips med dig.

Tags: Växthus_för_människor Karriär Konsultprogrammet

Which drink to pick at the coffee machine? Learning about soft skills as a young professional

Posted by Violaine Lulin on 2020-jan-23 20:00:00

“What do real consultants drink?”, I ask myself in front of the coffee machine on my first day at Centigo’s office. Despite an intense crave for a comforting hot chocolate, I choose a double espresso. Strong, serious, adult. What — I think — hardworking consultants drink to get started on a long and challenging day. A necessary accessory to substantiate my new status of management consultant at the largest Swedish consulting firm.

Tags: Växthus_för_människor Karriär Konsultprogrammet

På Centigo ansvarar du för din egna utveckling samtidigt som du får stöttning och stöd

Posted by Kerstin Nordh on 2020-jan-21 20:00:00

Jag tror många känner igen känslan av att vara fast i sin egna utveckling, stå och stampa på samma ställe eller ha ett sommarjobb där man inte lär sig något nytt. Frustationen av att det inte händer något nytt, kul eller spännande, utan att man är fast i sina gamla rutiner. Eller tvärtom, känslan när man klarar något man aldrig tidigare gjort, eller trott att man inte klarar av. Hur stolt och nöjd man känner sig när man lyckas, stort som smått. För att få den härliga, stolta känslan tror jag det krävs att man utvecklas. För visst ser man inte det som en lika stor vinst om man redan klarat det hundra gånger tidigare.

Tags: Växthus_för_människor Karriär Konsultprogrammet

Working in a Swedish company when you are not a Swede: courage or stupidity?

Posted by Laura Barceló Bartrolí on 2020-jan-16 20:00:00

It’s 06:00 am. Still pitch dark and cold outside. As a 26-year-old sun lover from a Mediterranean country, these wet autumn days in Stockholm are not at all my kind of vibe. Nonetheless, nothing keeps me from quickly jumping into the shower and getting ready for the day. Excitement. That’s the feeling that has been tingling inside of me since my first week at Centigo, that bursts out every morning when I hear the alarm beeping. I feel so lucky that this is the feeling I associate with my new job – and everything indicates that this excitement is here to stay for a long, long time.

Tags: Växthus_för_människor Karriär Konsultprogrammet

Topp-3 bästa med Introduktionsprogrammet

Posted by Lovisa Ingvarsson on 2020-jan-13 20:00:00

Helt galet att Introduktionsprogrammet redan börjar närma sig sitt slut för oss! Det är en vemodig grupp som både är taggade på att få gå ut och testa sina vingar efter flera års plugg på universitetet och nu sex veckors introduktion av Centigos Konsultprogram. Samtidigt finns det en separationsångest över att denna otroligt roliga tid med ett grymt gäng snart är förbi. Jag har hört mig runt med gänget och skapat en topp-3 lista med det bästa med Introduktionsprogrammet.

Tags: Växthus_för_människor Karriär Konsultprogrammet

Hur Centigos nytänk skiljer sig från andra inom branschen

Posted by Sara Ericsson on 2020-jan-09 20:00:00

Att arbeta som managementkonsult efter examen var ingen självklarhet för mig. Under större delen av min utbildning var det inte ett yrke som dök upp i diskussionerna om ”vad händer efter examen?”, och därför inte heller ett alternativ som naturligt låg ”top-of-mind”. Istället för att välja en specifik yrkestitel letade jag efter en arbetsgivare som delade mina värderingar och som vågade tänka nytt och utmana. Men vad var det då hos Centigo som attraherade mig och vad gör Centigo unik och nytänkande som arbetsgivare?

Tags: Växthus_för_människor Karriär Konsultprogrammet

Populära

Filter

see all