Skip to content
nilslandberg
Hugo Söderberg29 maj 20231 min read

Tre snabba med Nils Landberg

Nils har arbetat på Centigo i snart 5 år och är med och leder vår satsning inom analytics och datadriven affärsutveckling. Förutom att hjälpa kunder att höja sina analysförmågor är han dessutom en duktig seglare och genomförde förra året Gotland runt. Vi fick möjligheten att hänga med Nils mellan kundmötena för tre snabba frågor.

Vilken bok får man inte missa i sommar? 

Oj, usch måste man läsa i sommar? Det känns som jag läser hela dagarna så på semestern får ögonen vila. Då blir det fokus på poddar i stället. Där vill jag rekommendera podden Della Herstory som blandar humor och historia, både kul och lärorikt. 

Vad är det som är det bästa med att arbeta på Centigo? 

Det bästa med Centigo är förtroendet till individerna vilket med ambitionsdrivna personer skapar ett snabbrörligt bolag och möjliggör snabb professionell utveckling. Dessutom är människorna på Centigo kanon! Dem skapar en positiv miljö och ett kul arbetsklimat. 

Vad sitter du i för projekt just nu? 

Just nu kör jag 3 projekt i 3 olika branscher så det är fullt pådrag men väldigt lärorikt och roligt. Jag hjälper ett företag inom bilindustrin med att skapa nya insikter och förutsättningarna till datadrivna strategier på en global nivå med data som kommunikationsmedel. Sedan hjälper jag en ledningsgrupp inom energisektorn med att ta fram arbetssätt och verktyg för att möjliggöra datadriven affärsutveckling. Till sist är jag på ett fastighetsbolag och hjälper dem med att kika på hur man kan jobba smartare med sina inköp, självklart med data och analys som bas. 

Kontakta Nils Landberg

avatar

Hugo Söderberg

Managementkonsult

RELATERADE ARTIKLAR