Välkommen på event med temat betalningsmarknaden!

Quote Symbol

Därför blir det extra viktigt för dig som arbetar med betalningar att följa och bevaka trenderna och utvecklingen.

Fiorella Piedra från affärsenheten Financial Services på Centigo driver erbjudandet Payments och parallellt med detta planerar hon tillsammans med teamet ett event kring ämnet. Läs mer om hennes tankar om betalningsmarknaden och anmäl ditt intresse till Payments Outlook 2022!

Vad händer just nu på betalningsmarknaden?

Utvecklingen av betalningsmarknaden går just nu fort fram, drivet av konsolideringar, nya aktörer, teknologier, modern infrastruktur, kundefterfrågan och ökad reglering. Dessa olika drivkrafter skapar möjligheter och utmaningar för alla aktörer som arbetar med betalningar. Därför blir det extra viktigt för dig som arbetar med dessa frågor att följa och bevaka trenderna och utvecklingen.

Vad gör ni på Centigo inom området Payments?

Vi möjliggör för handlare att betala, få betalt och att växa, vi hjälper även banker med betalningar och betaltjänstföretag med utveckling. Vi har god kunskap kring betalningar som grundar sig i en bred och mångsidig erfarenhet av betalningsuppdrag. Vi har bland annat arbetat med:

  • Betalningsstrategier för dagligvaruhandel

  • Implementeringar av betallösningar för dagligvaruhandel

  • Projektledning av förvärv av kundportfölj mellan ledande kortinlösenaktörer

  • Partnerstrategier för ledande betaltjänstleverantörer

Nu vill vi bjuda in vårt nätverk till vårt event Payments Outlook. Det blir en kväll full av inspirerande diskussioner tillsammans med oss på Centigo och experter inom området. Vi kommer presentera betalningstrender att hålla utkik efter både inom B2B och B2C. Det kommer även finnas en panel på plats som kommer göra en djupdykning i området användarupplevelse kring betalningar. Vår ambition är att du som deltar på eventet ska känna dig inspirerad och lite mer rustad att hantera de utmaningar betalningsmarknaden står inför.

När: Torsdag 19:e maj kl. 18.00

Vart: Centigos kontor i Stockholm

Vill du gå på eventet?

Är du intresserad av att inspireras och diskutera trender med både experter inom betalningsområdet och spännande företag? I så fall är du varmt välkommen att anmäla ditt intresse till vårt event Payments Outlook 2022. Läs mer och gör din intresseanmälan genom att klicka på "Intresseanmälan" nedan.

Vid eventuella frågor kring eventet kontakta Fiorella Piedra på mejl, fiorella.piedra@centigo.se 

Intresseanmälan