Skip to content
Johan Högne 175x300
Hans Jonsson22 okt 20191 min read

Välkommen till Centigo, Johan Högne!

 

Välkommen till Centigo! Hur känns det att börja här?

Det känns väldigt inspirerande. Centigo är ett modernt konsultföretag som stärker mina möjligheter att lyckas med det jag drivs av, att utveckla offentlig sektor med hjälp av digital verksamhetsutveckling.

Vad lockade dig att börja på Centigo?

Centigos filosofi Business Wellnes beskriver ett företag i balans och det reflekterar mina intryck av bolaget som har förstärkts efter ett par veckors anställning. Centigo är ett företag som på riktigt vill bidra till Business Wellnes i offentlig sektor och det passar mig väldigt bra.

Vilken typ av kunder eller uppdrag ser du fram emot att jobba med?

Offentlig sektor och framförallt kommuner står inför stora förändringar, färre ska försörja fler. Kommunerna står inför samma förändring som flera andra branscher har genomgått när samhällskraven förändras och digitaliseringen skapat nya förutsättningar.
Min målsättning är att etablera Centigo som en naturlig partner för att genomföra förändringsresan till en digitaliserad kommun, på riktigt.

Något mer vi borde veta om dig?

En fördel med att arbeta med kommuner är att man får förmånen att resa genom Sverige. Jag gillar verkligen att upptäcka Sverige, det finns många likheter men minst lika många olikheter i vårt avlånga land. En resa till en ny kommun är inte en transportsträcka, det är en ny upptäckt.

avatar

Hans Jonsson

Partner | Hälso- och sjukvård

RELATERADE ARTIKLAR