Välkommen till Centigo, Johan Lindh!

2018-okt-30 16:23:51

Johan Lindh är ny på Centigo sedan bara några veckor. Ta chansen att lära känna Johan och att få reda på vilka hockeylag han skyr som pesten!

Välkommen till Centigo, hur känns det att börja här? 

Det känns naturligtvis jätteroligt! På de flesta anställningsintervjuer förskönas beskrivningen av företaget, men på Centigo tycker jag att företaget är precis lika bra som det beskrevs på förhand. Allt som jag sett hittills är verkligen ”vi lever som vi lär”. Riktigt imponerande!  

Vad sysslade du med innan du kom till Centigo? 

Jag kommer från tillverkande industri, främst fordonsindustrin men även hissindustrin. Jag har haft en rad olika roller och byggt upp en bredd inom sälj, eftermarknad, IT, R&D, logistik, ekonomi och strategi. I nästan alla roller har jag fått leda väldigt spännande och utmanande förändringar i flera olika länder. 

Vilken typ av kunder och projekt ser du fram emot att jobba i? 

Ju svårare förändring, desto bättre. Gärna tvärfunktionellt. Om beslutsfattarna dessutom är en aning ambivalenta och kanske till och med  har dolda agendor så kommer jag verkligen till min rätt. 

Har du någon hemlig talang? 

Jo, det har jag. Men om jag avslöjar det så är det inte hemligt längre… Mitt bästa partytrick är att sabrera flaskor med mousserande innehåll, gärna champagne.  

Något mer vi borde veta om dig? 

Jag hoppas att mitt favoritlag i ishockey, Linköping, slår Djurgården i dubbelmötet i månadsskiftet oktober och november. Det är alltid populärt att utmana ”stadens lag”. När vi bodde i Göteborg var jag alltid noga med att påpeka när Linköping slog Frölunda. Om det däremot blev förlust så gjorde jag mitt bästa för att ducka alla ishockeydiskussioner. 

Tags: Växthus_för_människor Karriär Chefslöst Förändringsledning